Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΝΕΟΙ ΑΙΓΑΛΕΩ 3-0


ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009


Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, οι Νέοι του Πιερικού επιβλήθηκαν με 3-0 της αντίστοιχης ομάδας του Αιγάλεω στον αγώνα που έγινε το πρωί στο γήπεδο του Μυλαύλακου. Οι παίκτες του Κ. Μυστακίδη ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο δεν "έβγαλαν" στον αγωνιστικό χώρο αυτά που αποδεδειγμένα μπορούν. Στο 25' ο Σεχολάρι σέντραρε από τα αριστερά για τον Κωτσιόπουλο, αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ, ο Στεφανάκος απομάκρυνε, η μπάλα κατέληξε στον Μετενίδη, το νέο σουτ του οποίου απέκρουσε εκ νέου ο γκολκίπερ του Αιγάλεω. Στο 43’ ο Τσιτλακίδης ανατράπηκε στην περιοχή του "σίτι" από τον Μητρόπουλο και ο διαιτητής υπέδειξε την "εσχάτη των ποινών". Ο Κόιτς που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι ευστόχησε και ο Πιερικός άνοιξε το σκορ (1-0). Στην επανάληψη, οι παίκτες του Πιερικού ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 57’ ο Κωτσιόπουλος εκτέλεσε φάουλ, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Σεχολάρι που τροφοδότησε τον Τσιτλακίδη, όμως ο Στεφανάκος έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του επιθετικού του Πιερικού. Στο 70’ ο80’ ο Σεχολάρι εφόρμησε από δεξιά, πέρασε δυο αντιπάλους και με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 87’ ο Κωτσιόπουλος πλάσαρε, τη .....
μπάλα αφού προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι σταμάτησε με το χέρι αμυντικός του Αιγάλεω με το διαιτητή Παπαευσταθίου να υποδεικνύει το καταφανές πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κωτσιόπουλος ο οποίος σημείωσε το 3-0. Στο 89’ ο Στεφανάκος μπλόκάρε συρτό σουτ του Τσιτλακίδη από τα αριστερά ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Σεχολάρι από το υψος της περιοχής πέρασε σύριζα άουτ. Στο Τσιντωτας ήταν σε ετοιμότητα και μπλοκαρε το σουτ του Τσάγκαρη από το υψος της περιοχης.
Τον αγώνα διετήτευσε ο Παπαευσταθίου, με βοηθούς τους Οικονόμου (κυρία) και Κοτζαμπάνη, της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ: Τσιντώτας, Καραγκούνης, Πανανός (57’ Μάρκογλου), Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Μετενίδης (46’ Μπαρέκας), Τσιτλακίδης, Ντόσης, Σεχολάρι, Κόιτς, Τσικαδέρης (62’ Καμπερίδης).
ΝΕΟΙ ΑΙΓΑΛΕΩ: Στεφανάκος, Πατσιαμάντης, Χολέβας, Μητρόπουλος (80’ Ε. Τσάγκαρης), Τουρκοχωρίτης, Βούλκα, Σάμιος, Τεγούσης, Κοκκινάρας, Σέρβος (62’ Μετόζα), Πιστιόλης. (katerinisport)

Δεν υπάρχουν σχόλια: