Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Οι καλοί Σαμαρείτες εκπαιδεύονται



Προγράμματα μαθημάτων ξεκινά η Σχολή του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών της Κατερίνης και καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να ενσωματωθούν στη δύναμη του Σώματος.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών κ΄ Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς τομείς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος κινητοποιείται άμεσα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Στήριγμα... και κινητήριος δύναμή του υπήρξε ανέκαθεν η σύμπραξη της κοινωνίας με την ανιδιοτελή και γενναία προσφορά των Εθελοντών που επιλέγουν να συμμετέχουν στο Σώμα.  
Η εκπαίδευση στη Σχολή διαρκεί 15 μήνες, κατά την διάρκεια των οποίων γίνονται μαθήματα Α΄ Βοηθειών, ενώ όσοι παρακολουθήσουν επιτυχώς όλο τον κύκλο μαθημάτων αποκτούν το πτυχίο του Εθελοντή Σαμαρείτη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Τα μαθήματα προσφέρονται Δωρεάν και απευθύνονται σε άτομα ηλικίας 18 έως 45 ετών, με απολυτήριο Λυκείου.    
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Σχολή Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και  Ναυαγοσωστών Κατερίνης, Αγ. Παρασκευής 33, 601 00 Κατερίνη.
Τηλ-Fax.: 2351027982 / 6944562815

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: