Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Η Ουκρανία στο δρόμο της Εθνικής

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009
Την Ουκρανία καλείται να αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα Ελλάδας αν θέλει να πάει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής.
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της κλήρωσης και είναι γεγονός ότι προέκυψε αντίπαλος που τα περισσότερα στελέχη της Εθνικής δεν ήθελαν.
Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στην Ελλάδα ....στις 14 Νοεμβρίου και η ρεβάνς θα γίνει στην Ουκρανία στις 18 του ίδιου μήνα.
Τα άλλα ζευγάρια των αγώνων μπαράζ:
Ιρλανδία - Γαλλία
Πορτογαλία -Βοσνία / Ερζεγοβίνη
Ρωσία -Σλοβενία
Μεγάλο αστέρι των Ουκρανών είναι ο Αντρέι Σεφτσένκο, ενώ ξεχωρίζουν και οι Βορονίν, Τίμοστσουκ.
Η Ουκρανία μόνο στα τελικά της Γερμανίας, το καλοκαίρι του 2006, κατάφερε να προκριθεί. Ούτε το '98, ούτε το 2002 έδωσε το παρών.
Προπονητής της Ουκρανίας είναι ο Αλεξέι Μιχαηλιτσένκο.
O Οτο Ρεχάγκελ, ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, υποστήριξε για το αποτέλεσμα της κλήρωσης: «Η Ουκρανία είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Εκτιμώ, όμως, ότι η υπόθεση πρόκριση είναι 50-50. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση και τη δική μας παρουσία στο γήπεδο. Ευελπιστώ στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τα παιχνίδια, όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς και να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα με απουσίες. Το σημαντικότερο για τη θετική έκβαση είναι το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς στα ραντεβού με την Ουκρανία. Εφόσον μειώσουμε στο ελάχιστο τα λάθη που κάναμε το τελευταίο διάστημα και παρουσιάσουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, τότε θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Την Ουκρανία τη γνωρίζουμε καλά, γιατί την έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές».ΠΗΓΗ
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: