Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Δ’ Εθνική - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΑΕ Ποντίων-Βατερό 2-1

AE_PONTION

Μεγάλη νίκη στο γήπεδο της πέτυχε η ομάδα της ΑΕ Ποντίων επί του μέχρι χθες πρωτοπόρου Βατερου και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Δ ΄Εθνικής.
Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από δυο ομάδες που βρίσκονται δίκαια ψηλά στην βαθμολογία.
Οι φιλοξενούμενοι ..προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και είχαν δοκάρι στο 8΄με τον Φαρμάκη.
Όμως αυτοί που πέτυχαν γκολ ήταν οι γηπεδούχοι με τον Πειδη στο 44΄.

Στο 53΄ο Βειδαμενίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παπαγιαννόπουλος για το 2-0.
Το Βατερό μείωσε σε 2-1 με σκόρερ τον Ζηνόβιο αλλά μέχρι εκεί.




Σβορώνος-Σιάτιστα 1-0

SBORONOS
Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα του Σβορώνου επί της Σιάτιστας με 1-0 και έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα αγχώδες παιχνίδι και για στις δύο ομάδες που ήθελαν την νίκη και τους βαθμούς για να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Τελικά στο 80΄ ο Μιχαλίτσιος με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή λύτρωσε τον ΓΑΣ πετυχαίνοντας το χρυσό γκολ.



Νάουσα-Βατανιακός 1-2

Άλωσε την Νάουσα η ομάδα του Βατανιακού κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 1-2 και έδειξε τις πραγματικές φετινές της δυνατότητες.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καραλιόπουλο στο 14΄αλλα η αντίδραση του Βατανιακού ήταν αστραπιαία και τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Γιαννη Λαζαρίδη σε 1-1 ενώ στο 39 είχε και δοκάρι με τον Ευσταθιάδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάουσα μπήκε δυνατά στον αγώνα είχε δοκάρι με τον Δημητριάδη αλλά το γκολ της νίκης το πέτυχε ο Βατανιακός στο 66΄με τον Ανδρονικίδη.



Νίκη Αγκαθιάς-Εθνικός Κατερίνης 2-0

Νέα ήττα του Εθνικού Κατερίνης στην Αγκαθιά αυτή τη φορά και απομάκρυνση του από την κορυφή της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήραν την νίκη ενώ ο Εθνικός στο διάστημα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κωτσιόπουλου.
Το 1-0 έγινε στο 37΄με σουτ του Καφέ ενώ το 2-0 πέτυχε στο 66΄ο Μπάκανος με διαγώνιο σουτ. 
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: