Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009 - ΤΟΠΙΚΗ

Και έγινε το έλα να δεις πάλι χθες. Εδώ η λίστα, εκεί η λίστα πού είναι η λίστα. Και η λίστα ήρθε στις 9 το βράδυ, λίγο πριν να τελειώσουν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Και έγινε το έλα να δεις.

Αυτό το κόμμα…έχει θέμα, έχει θέμα. Και δεν προλαβαίνει να κλείνει πληγές και ανοίγουν άλλες.

Αυτή τη φορά την πληγή τη λένε Τσιτουρίδη. Άστραψε και βρόντηξε ο Τσιτουρίδης μόλις πληροφορήθηκε την άδοξη είδηση.

Η είδηση για μας δεν ήταν το ψηφοδέλτιο αλλά η ανακοίνωσή του. Καθώς ο πόλεμος έχει ανάψει για τα καλά και όπως θα διαβάσατε και στην ανακοίνωση του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. Κ.Κουκοδήμου, κρατάει αρκετές μέρες τώρα.

Ο ίδιος πάντως δεν έδειχνε να πτοείται. Εξάλλου είχε παραλάβει από τη Ν.Δ. το πρωί της Κυριακής την επίσημη πρόταση-αίτηση υποψηφιότητας και κατέθεσε πρώτος χθες το πρωί την δήλωση υποψηφιότητάς του στο Πρωτοδικείο Κατερίνης. Απλώς περίμενε την ανακοίνωση. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στη δήλωσή του.

Πάμε τώρα και στα ωραία του ψηφοδελτίου, για να μην πω στην ωραία και θεωρηθεί έμμεση προβολή.

Άρωμα γυναίκας και τι γυναίκας παρακαλώ. Ο ανδρικός πληθυσμός αλυχτά από την πρώτη στιγμή.

Πάμε τώρα σε ειδήσεις από τα μπλογκς που έχουν πάντα ενδιαφέρον.

Ένα πολύ μεγάλο χαρτί έχει στα χέρια της η πόλη του Σικάγο για τη διεκδίκηση των Ολυμπιακών αγώνων του 2016. Η Oprah Winfrey, ένας από τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, είναι έτοιμη να ταξιδέψει στη Δανία για να συναντηθεί με μέλη της Ολυμπιακής επιτροπής. Θα προσπαθήσει να κάνει τα πάνα για να φέρει τους αγώνες στο Σικάγο και σίγουρα ο λόγος της δε θα περάσει απαρατήρητος.

Troktiko

Ελβετικό ινστιτούτο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά ένα χάπι με το οποίο οι κακές αναμνήσεις μπορεί να αποτελέσουν παρελθόν. Χωρισμοί, χτυπήματα, παιδικά πειράγματα που ακόμα σας ταλαιπωρούν, όλα αυτά φαίνεται ότι θα μπορεί να τα σβήσει το χάπι αυτό.

Το δοκίμασαν σε ζώα και για παράδειγμα σε σκύλους κατάφεραν να τους σβήσουν πολλά πράγματα τα οποία φοβόντουσαν. Μπορεί να μην αξίζει να πάρει κάποιος ένα τέτοιο χάπι για μικρά πράγματα όμως για παράδειγμα οι στρατιώτες που επιστρέφουν από τον πόλεμο θα είχαν μια πολύ πιο ήρεμη ζωή με κάτι τέτοιο. Ένα τέτοιο χάπι βέβαια γεννά πολλά ερωτηματικά ηθικά και όχι μόνο. Troktiko

Ένα κοριτσάκι γεννήθηκε μέσα σε μια υπερταχεία Θαλίς που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από το Παρίσι στις Βρυξέλλες, όπως ανακοίνωσε, η σιδηροδρομική εταιρεία. Είναι η πρώτη φορά που ένα μωρό γεννιέται μέσα σε υπερταχεία από το 1996 που λειτούργησε η υπερταχεία Θαλίς. Δύο γιατροί και δύο νοσοκόμες, που έτυχε να βρίσκονται μέσα στο τρένο, βοήθησαν τη μητέρα η οποία αισθάνθηκε τις πρώτες συσπάσεις ενώ η αμαξοστοιχία έτρεχε με 300 χιλιόμετρα την ώρα.

Το μωρό γεννήθηκε λίγο πριν από την άφιξη του τρένου στο σταθμό των Βρυξελλών.

Η γυναίκα, είχε μαζί της τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, ηλικίας 2 και 3 ετών είχε ως τελικό προορισμό την Κολονία. Το νέο μέλος της οικογένειας όμως ήθελε να... επισκεφθεί τις Βρυξέλλες.

Ως δώρο ο γενικός διευθυντής της Θαλίς, Ολιβιέ Πουατρενό, προσέφερε στη νεογέννητη μικρούλα ένα "δια βίου πάσο" για τις μετακινήσεις της με τις ταχείες, στις οποίες θα είναι πάντα καλοδεχούμενη. Troktiko

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: