Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Τέλος ο Κετσπάγια για τον Ολυμπιακό

ΤΡΙΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ
Τέλος ο Κετσπάγια Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί από το πρωί της Τρίτης ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έλυσε τη συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους". Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα κοουτσάρει τους πρωταθλητές με την Αλκμααρ στην πρεμιέρα των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το κλίμα ήταν βαρύ για τον Κετσπάγια από την αρχή, αλλά με την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έπαιρνε παράταση. Το κλίμα έγινε� ασήκωτο για τον Γεωργιανό μετά την ήττα με τον Εργοτέλη στο φιλικό με 5-0. Σε αυτό προστέθηκε και η άσχημη εμφάνιση με την Καβάλα και οι βαθμοί που χάθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου βάζουν τους "ερυθρόλευκους" στο κυνήγι της πρώτης θέσης, μιας και ο Παναθηναϊκός έχει ξεφύγει με πέντε βαθμούς, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Τη Δευτέρα ο Σωκράτης Κόκκαλης συναντήθηκε με τους οργανωμένους, οι οποίοι ζήτησαν από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να διώξει αμέσως τον Κετσπάγια. Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών πήρε την απόφαση να απομακρύνει τον Γεωργιανό, αφού δεν υπήρχε ενότητα στην ομάδα. Τόσο οι κακές σχέσεις με παίκτες, όσο και η αντίδραση του κόσμου, μόνο κακό δημιουργούσε στο σύλλογο.
Το δύσκολο έργο πλέον αναλαμβάνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος θα έχει για βοηθό του τον Ανδρέα Νινιάδη. Ο Σέρβος που ανήκει στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού θα κοουτσάρει τους "ερυθρόλευκους" στην αναμέτρηση με την Αλκμααρ και αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο και στις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Αρσεναλ.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια απομακρύνθηκε από τον Ολυμπιακό μετρώντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία, ενώ στα έξι αυτά παιχνίδια οι "ερυθρόλευκοι" δεν δέχθηκαν ούτε ένα γκολ.
"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει προσωρινά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Βοηθός του κ. Μπάντοβις θα είναι ο Ανδρέας Νινιάδης".

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια: