ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!!


ΤΡΙΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Απο κάτοικο της περιοχής αναγνώστη πήραμε την παρακάτω επιστολή και Φωτογραφιες:

ΑΓΑΠΤΗΤΟ BLOG "ΚΡΑΧΤΗΣ'..
Εγώ και όλη γενικά η περιοχή του ΒΑΤΑΝ πέριξ το υπαλιού γκαράζ του Δήμου, βιώσαμε την υποβάθμιση, όλα τα χρόνια, απο όλες τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου και την νύν Διοίκηση.
Για πολλα χρόνια πρίν το 2004, είχαμε το γκαράζ του Δήμου με τα απορριματοφόρα να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη.Μετά το 2004 έφυγε το γκαράζ και τα αποριματοφόρα.Ομως παρέμειναν εκεί, τόννοι μπάζων και σκουπιδιών, στα οποία μέσα φύτρωσαν και τεράστια δέντρα.Η δυσωσμία και η μυρωδιά απερίγραπτη. Είχαμε πληροφορηθεί ότι θα κατασκευαστεί εκεί σχολείο δεύτερης ευκαιρίας.Με την προηογούμενη Διοίκηση του Δήμου επι Αμοιρίδη, ξεκίνησε να μπαίνει στο δρόμο του ένα τέτοιο έργο..Η νύν Δημοτική αρχή το σταμάτησε, αφού τοποθέτησε και τούβλα επι του παλιού κτηρίου.Απο ότι πληροφορήθηκα δέν θα γίνει σχολείο δεύτερης ευκαιρίας.
Εδώ και ένα χρόνο περίπου, μεταφέρθηκαν τα μπάζα με σκοπό να γίνιε πάρκο..Αντί πάρκου όμως εδώ και ένα χρόνο, έχουμε λίμνες και βρώμικα λασπόνερα.Δέν γνωρίζω όμως θάθελα μία απάντηση, για το τί πρόκειται και πότε θα γίνει κάτι, να σταματήσουν οι λάσπες να κυριαρχούν στο υποτιθέμενο υπο κατασκευή πάρκο. Ως πότε εμείς στο ΒΑΤΑΝ θα είμαστε πολίτες δέυτερης κατηγορίας!!
Ενας, Επι δεκαετίες κάτοικος του ΒΑΤΑΝ...
(ΣΗΜ. Σας στέλνω και λίγε; φωτογραφίες και παρακαλώ να τις δημοσιεύσετε)
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)