Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Διαμαρτυρία...Προς το ΜEGA


ΤΡΙΤΗ 19 Μαϊ 2009

.

Αίγιο.
Αγαπητοί
Παρακολουθώντας την Παρασκευή, 15-5-2009, το βράδυ στο κανάλι σας το σήριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί» με τα παιδιά μας, ντραπήκαμε και ήλθαμε σε αμηχανία.
Το όλο και μοναδικό θέμα του επεισοδίου ήταν οι σχέσεις του ανδρογύνου, ώστε να εμπεδωθούν καλά κι από τον πιο μικρό μαθητή του Δημοτικού. Η προσπάθειά σας να πονηρέψετε τα αθώα παιδάκια, ότι κάτι αξιόλογο γίνεται πίσω από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας των γονέων τους που αξίζει τον κόπο να κρυφακούσουν, ήταν επιτυχής.
Δε σας λέμε ότι οι σχέσεις του ανδρογύνου είναι ιερές - γιατί από ότι φαίνεται εσείς έχετε ιερό και όσιο μόνο το ποσοστό της τηλεθέασης - αλλά είναι αυστηρά προσωπικές και σεβαστές από όλους. Κάτι που για τους μεγάλους είναι αυτονόητο και θεμιτό, στα ανώριμα μάτια των μικρών γίνεται υπερβολικό και ακατανόητο.
Αρκετά η ομοφυλοφιλία, οι ελεύθερες σχέσεις με όποιον και...
όποια βρίσκουν, ανεξάρτητα φιλικής ή συγγενικής σχέσεως που μας σερβίρετε συνέχεια. Αυτά συμβαίνουν (δεν εθελοτυφλούμε ), αλλά δεν πρέπει να προβάλλονται και να διαφημίζονται, αν θέλουμε να παιδαγωγήσουμε την κοινωνία. Εκτός και θέλουμε να την κάνουμε περισσότερο έκλυτη, χτυπώντας την ρίζα της, την οικογένεια.
Ας υπάρξει και κάποιο όριο στην τηλεθέαση για το μελλοντικό καλό όλων και το δικό σας.
Κουτσουμπής Διαμαντής Εκπαιδευτικός
Δημητρίου Ευγενία Εκπαιδευτικός
Κωνή Ελένη Εκπαιδευτικός
Εμμανουηλίδη Ζαχαρούλα Οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: