Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Τη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων, στο Μοσχάτο επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου.



ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΙΟΥ 2009

Αμέσως μετά σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι τρία καθοριστικά ζητήματα, το φορολογικό, η αδιαφάνεια στη διαχείριση του δημόσιου πλούτου και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση πρέπει να αλλάξουν στη χώρα μας.Στη ΓΓΠΣ Ο Γιώργος Παπανδρέου

"Πρώτα απ’ όλα, το φορολογικό μας σύστημα είναι άδικο. Ευνοούνται τα μεγάλα εισοδήματα και η μεγάλη ακίνητη περιουσία, ενώ το μεγάλο βάρος πέφτει στη μέση ελληνική οικογένεια, στη φτωχότερη ελληνική οικογένεια" είπε ο κ. Παπανδρέοου και δεσμεύτηκε για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα.

Αναφορικά με την αδιαφάνεια στη διαχείριση του δημόσιου πλούτου στην Ελλάδα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι με σωστό τεχνολογικό εξοπλισμό και πολιτική βούληση, "μπορούμε να δώσουμε τη μάχη απέναντι στη διαφθορά, με αποτελεσματικό τρόπο" και δεσμεύτηκε ότι, "τα έσοδα που θα έχουμε από την καταπολέμηση της διαφθοράς, θα πάνε στην παιδεία, την υγεία, την πρόνοια και την ανάπτυξη της χώρας μας".

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη διαμόρφωσης μιας αποτελεσματικής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. "Ηλεκτρονική διακυβέρνηση, σημαίνει αποτελεσματική αντιμετώπιση της δαιδαλώδους γραφειοκρατίας και πολυνομίας, που σήμερα αντιμετωπίζει ο πολίτης. Δέσμευσή μας είναι να ξαναφέρουμε την αξιοπρέπεια στη σχέση κράτους - πολίτη, να απελευθερώσουμε τον πολίτη, τον επιχειρηματία, την κοινωνία, από αυτή τη δαιδαλώδη γραφειοκρατία, αυτό το μεγάλο βάρος που σηκώνει στις πλάτες του ο Ελληνικός λαός" κατέληξε. (με στοιχεία απο το Εθνος)

kraxtis-gr.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re mlk exoume varethei na vlepoume promotion tou pasok..
mathe ti einai blogging gourouni

Ανώνυμος είπε...

tsiraki tou pasok

Ανώνυμος είπε...

athlie...
ferefono tou amoiridi