Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Πύραυλος η Ντόρα με τον Κουρασμένο:"Εστειλε τους αυλικούς του στον Σαμαρά, για να μου τη πει. Θα τον τελειώσω πριν την ώρα του..."

Τρίτη, 19 Μάϊος 2009



Εξαλλη ήταν η Ντόρα χθές βράδι, καθώς οι σπιούνοι της (εχει κι ο Σαμαράς τους δικούς του) την ενημέρωναν, οτι ολο το Μαξίμου παραβρέθηκε στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας (να δώσουμε καμιά χορηγία) Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Α, του Προκομμένου. Απο το Μαξίμου, εκτός απο τον υπέυθυνο ψυχαγωγίας (dvd, playstation, σοκολάτες, MP3, κλπ) Γιάννης Αδριανό, βρέθηκαν εκεί οι Ντόρα Βυζοβίτου, Κώστας Σταικούρας, Διονύσης Ζακυνθινός, Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, Δημήτρης Μηλιάκος, Μάκης Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Αντώναρος, Πάνος Λειβαδάς).
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ντόρα, με τη βοήθεια του επίτιμου, είναι αποφασισμένη να δηλητηριάσει με σοκολατάκια όλο το Μαξίμου, μεθαύριο που γιορτάζει ο Καραμανλής!
Ο απεσταλμένος του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" στην ομιλία Σαμαρά, factorx, γύρισε και γράφει>
www.antinews.gr

Παραβρέθηκε η μισή ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας

_______________________________________________________________________________________________
Επίδειξη δύναμης Σαμαρά, συσπείρωση του καραμανλικού στρατοπέδου, αμηχανία στο στρατόπεδο της Ντόρας και μια «ιδεολογική» βασικά ομιλία του Σαμαρά με στόχο την συσπείρωση της «κοινωνικής δεξιάς».

Αυτές είναι οι εκτιμήσεις από την σημερινή εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής στο ξενοδοχείο Κάραβελ με κεντρικό ομιλητή τον Αντώνη Σαμαρά.

Παραβρέθηκαν 70 βουλευτές (σχεδόν η μισή δηλαδή Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ !!!), τέσσερις υπουργοί, εννιά υφυπουργοί, ο γραμματέας της ΝΔ Ζαγορίτης, ο ΓΔ της ΝΔ Μ. Δασκαλάκης, το Μαξίμου (Γιάννης Αδριανός, Ντόρα Βυζοβίτου, Κώστας Σταικούρας, Διονύσης Ζακυνθινός,Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, Δημήτρης Μηλιάκος, Μάκης Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Αντώναρος, Πάνος Λειβαδάς) η Μαριέττα Γιαννάκου και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, δεκάδες δήμαρχοι και νομάρχες.

Ουσιαστικά ήταν μια συγκέντρωση στελεχιακού δυναμικού όπου συναντήθηκαν εκπρόσωποι πολλών τάσεων και απόψεων της «κοινωνικής δεξιάς», «όπως πρέπει να είναι , σαν κόμμα και όχι σαν κλαμπ» όπως είπε παριστάμενος.

Ολόκληρη η ομιλία εδώ

kraxtis-gr.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: