Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Σήμερα η δίκη για τα «πράσινα παπούτσια»


ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΙΟΥ 2009 (ΣΤΟΙΧΕΑ ΑΠΟ ENET.GR)

Βίντεο με τα επεισόδια που σημειώθηκαν τον Μάιο του 2007 έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης θα προβληθεί σε γιγαντοοθόνη, στο πλαίσιο της δίκης για τα «πράσινα παπούτσια» που ξεκινάει σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κατερίνης

"Πρόθεση όλων είναι να διεξαχθεί η δίκη. Η προβολή των επίμαχων σκηνών θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση" σημείωσε ο Αντώνης Αρκούδης, δικηγόρος του φοιτητή με τα πράσινα παπούτσια που θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με άλλα τέσσερα άτομα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε προσδιοριστεί αρχικά για τις 2 Δεκεμβρίου 2008 αλλά αναβλήθηκε ύστερα από σχετικό αίτημα συνηγόρου υπεράσπισης που επικαλέστηκε κώλυμα του πελάτη του. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος παρακολουθούσε κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Θέρμης και δεν ήταν δυνατό να εξέλθει πριν ολοκληρωθεί η θεραπεία του.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν ο Παναγιώτης Κετίκης , που έγινε γνωστός ως ο φοιτητής με τα πράσινα παπούτσια και άλλα τέσσερα άτομα, ηλικίας από 26 έως 32 χρονών. Οι παραπάνω κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για ρίψεις μολότοφ και καταστροφή αυτοκινήτων έξω από το ΑΠΘ.
kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: