Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ - Σκότωσε τη γυναίκα του, και επεσε κρατώντας τα δύο παιδιά του απο τον 5ο όροφο






TRITH 19 MAIOY 2009

Σκότωσε τη γυναίκα του, άρπαξε τα δύο παιδιά του, ηλικίας δύο και τριών ετών, και πήδηξε από τον πέμπτο όροφο σε διπλανή πολυκατοικία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του αυτός και το ένα του παιδί.

H απίστευτη οικογενειακή τραγωδία έγινε στην Καλλιθέα. Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 40 ετών, ο οποίος, μετά από έντονο καβγά, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι γείτονες, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 26χρονη σύζυγό του στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, που βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας.

Στη συνέχεια, πήρε αγκαλιά τα παιδιά τους, δύο αγοράκια μόλις 2 και 3 ετών και πήδηξε από τον 5ο όροφο στην ταράτσα παρακείμενου 3όροφου εγκαταλελειμμένου κτιρίου. Από την πτώση σκοτώθηκε ο ίδιος και το 2 ετών αγοράκι, ενώ το 3χρονο αδελφάκι διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και συντριπτικά κατάγματα.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το διαμέρισμα, βρήκαν ιδιόχειρο σημείωμα του συζυγοκτόνου, παιδοκτόνου και αυτόχειρα, με το οποίο δίνει οδηγίες για το πώς θέλει να γίνει η ταφή των μελών της οικογενείας του. Συγκεκριμένα, ζητά εκείνος και τα παιδιά να ταφούν μαζί στο Φλόκα Ηλείας, ενώ η σύζυγός του "στη μάνα της", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 40χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. (με στοιχεία απο zougla)

kraxtis-gr.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: