Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Νέο επεισόδιο μεταξύ του Θ. Πάγκαλου και της Α. Παπαρήγα


Παρασκευή, 15.05.09
Νέο επεισόδιο

Νέο επεισόδιο

Νέο επεισόδιο μεταξύ του Θ. Πάγκαλου και της Α. Παπαρήγα σημειώθηκε μέσω ραδιοφωνικών συχνοτήτων και με φόντο την υπόθεση της εταιρείας «Γερμανός». Απάντηση Πάγκαλου και στην Μ. Ξενογιαννακοπούλου. ήχος ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ!!! ήχος


Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση ΚΚΕ - Θεόδωρου Πάγκαλου με αφορμή τις δηλώσεις του για το ΚΚΕ και τις σχέσεις του Περισσού με την εταιρεία Γερμανός, η οποία πωλήθηκε στον ΟΤΕ.
Ανοικτό άφησε η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στο Real FM, το ενδεχόμενο να προσφύγει το ΚΚΕ στη Δικαιοσύνη μετά τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου που αφορούν τις σχέσεις του Περισσού με την εταιρεία Γερμανός.
«Θαυμάσια ευκαιρία για να ανοίξει το θέμα Γερμανός, πρόκειται για σκάνδαλο», σχολίασε στον City 99,5 ο Θεόδωρος Πάγκαλος. «Δεν με διασκεδάζει η συζήτηση αλλά αν επιμείνει θα της δώσω περισσότερες αφορμές», τόνισε και πρόσθεσε ότι τον ενδιαφέρει ο αγώνας κατά της Δεξιάς σημειώνοντας ότι το ΚΚΕ δεν είναι βασικός παράγοντας της πολιτικής.
Όσον αφορά τις διαφοροποιήσεις της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου από τις θέσεις του κυρίου Πάγκαλου για το ΚΚΕ, ο Θ. Πάγκαλος ανέφερε ότι ούτε η δική του θέση του ούτε εκείνη της κυρίας Ξενογιαννακοπούλου είναι η επίσημη θέση του κόμματος. Επεσήμανε ότι δεν έχουν το ίδιο παρελθόν με την κυρία Ξενογιαννακοπούλου λέγοντας ότι ο ίδιος προέρχεται από την μετεμφυλιακή εποχή και πως έχει προκύψει ως αγωνιστής.... «Έχουμε διαφορετική αντίληψη για το τι είναι κομματικά ορθό, Εγώ θα λέω τη δική μου άποψη», ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ !!! Θεόδωρος Πάγκαλος στην εκπομπή «Η συνάντηση της Παρασκευής» του city 99,5 fm απαντά στην Α. Παπαρήγα και την Μ. Ξενογιαννακοπούλου .

«Η κα Παπαρήγα είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου, ενώ ερωτηθείς αν και ο κ. Πάγκαλος είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει κατά του ΚΚΕ, απάντησε λέγοντας ότι «όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι ελεύθερα να διατυπώνουν την άποψή τους».

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα είπε ο κ. Πάγκαλος για την κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου (ότι «είναι τρόφιμος των Βρυξελλών και παιδί του κομματικού σωλήνα») ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι «δεν θα μετατρέψω την ενημέρωση των συντακτών σε σχολιασμούς και αλληλοσχολιασμούς δηλώσεων στελεχών μας».

Σε ό,τι αφορά αποστροφή της κα Παπαρήγα ότι «δεν μπορώ να μπω στο κεφάλι νοσηρών ανθρώπων και νοσηρών ηγεσιών» (όταν η γραμματέας του ΚΚΕ ερωτήθηκε αν κάποιοι ανησυχούν για τα ποσοστά του ΚΚΕ) ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είπε ότι «στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν ηγετικές ομάδες, όσο για τα περί νοσηρών εγκεφάλων, δεν είμαι σίγουρος, δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις της κας Παπαρήγα. Εμάς μας απασχολεί το πώς θα πείσουμε εμείς τους πολίτες για τις θέσεις μας και το πρόγραμμά μας και όχι τα ποσοστά των άλλων κομμάτων».

«Από το κλείσιμο της βουλής διεσώθησαν πολλοί. Όχι μόνον ο κ. Καραμανλής με τη Siemens. Διεσώθη και το ΠΑΣΟΚ. Η μεθόδευση του κ. Καραμανλή έβγαλε εκτός έρευνας και την υπόθεση ΓΕΡΜΑΝΟΣ», σχολίασε από τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο κ. Καραμανλής θα είναι «ο πρώτος πρωθυπουργός που θα κυβερνήσει έξι μήνες χωρίς κοινοβούλιο», ανέφερε. Διαβάστε περισσότερα

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: