Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Η διαπλοκή και η αλυσίδα της εξουσίας

ΤΕΤΑΡΤΗ Μαΐου 20, 2009 (απο olympiada.gr)

Είδαμε στο προηγούμενο δημοσίευμα τη σκοπιμότητα της φωτιάς στην Πάρνηθα και το πως οι εκλεκτοί των βαρώνων παραμένουν στο απυρόβλητο παρότι συνεργούν σ’ αυτά τα στυγνά εγκλήματα.

Τι γίνεται όμως όταν οι ίδιοι οι βαρώνοι αποκαλύπτονται πίσω από εξόφθαλμα σκάνδαλα και εκμετάλλευση δημόσιου χρήματος;

Να σημειώσουμε βέβαια πως οι Ελληνικές αρχές κωφεύουν προκλητικά και διαχρονικά. Όλες οι τελευταίες αποκαλύψεις ξεκίνησαν από τη Γερμανική δικαιοσύνη και διυλισμένες φτάνουν αποσπασματικά στην εδώ κοινή γνώμη.

Παραιτήθηκε λοιπόν ο Βερελής και αυτόματα το συγκρότημα Λαμπράκη και ο Μπόμπολας του έπλεξαν διθύραμβους ευφημισμού. Ο τίμιος κύριος Βερελής, ο μόνος που είχε το σθένος να παραιτηθεί κλπ κλπ. Το ίδιο και το Μεγάλο κανάλι.

Μόνο η Ελευθεροτυπία και τα blogs άσκησαν την αυτονόητη κριτική. Τότε ο κύριος Βερελής επανήλθε απειλών καταλογίζοντας συκοφαντία και άλλες ευγενείς πρακτικές. Γιατί;

Μα γιατί Τέρνα και Άκτωρας ήταν το ζεύγος της αμαρτωλής σύμβασης!

Λαμπράκειος αυλή και (εν ψυχρώ) Βασικός μέτοχος. Σιωπή λοιπόν το Μέγκα, το Βήμα, τα Νέα, το Έθνος κλπ κλπ. Βατοπαίδια, Βουλγαράκηδες, Ρουσόπουλοι, Πατριανάκου στα εξώφυλλα και κουβέντα για την ταμπακέρα.

Μαζί σας κύριοι. Όλα στο φώς που λέει και ο Αβραμόπουλος. ΟΛΑ όμως και με το αντίστοιχο βάρος. Ας κάνουμε έναν απλό υπολογισμό:

Πόσο κόστισε στον Ελληνικό λαό η Siemens; Πόσα η ΜΑΝ; Πόσα τα Ολυμπιακά έργα; Το …Ολυμπιακό (επίμαχο) ακίνητο του Βατοπαιδίου δια χειρός Μπόμπολα; (Στοίχισε βέβαια και το κεφάλι του Τσιτουρίδη που τόλμησε να το ερευνήσει!).

Πόσα βγάλατε από τις υπεργολαβίες των υπερτιμολογημένων έργ ων σας; Ποιοί δούλευαν στις υπεργολαβίες; Μήπως ανασφάλιστοι (και αναλώσιμοι) μετανάστες; Τα δημοσιεύματα της εποχής ήταν “ανοιχτά σύνορα” γιατί απλά βόλευε τους Βαρώνους το πολύ, φτηνό και ανασφάλιστο κρέας. Δεν τους βόλευε βλέπετε η νομιμοποίηση των μεταναστών.

Όταν τα έργα τελείωσαν, άρχισαν οι περίεργες παρουσιάσεις για τη συμβολή της λαθρομετανάστευσης στην εγκληματικότητα και άλλα “ευαίσθητα”. Τώρα, που οι παράνομοι τους είναι άχρηστοι.

Εάν νομίζετε ότι μπορείτε να κρύψετε τα ατοπήματα σας πίσω από τη μεταμφίεση του Ρουσόπουλου και το ράφτινγκ του Βουλγαράκη έχει καλώς. Το κακό είναι ότι εσείς κυκλοφορείτε καμαρωτοί χωρίς μουτσούνες και με θαλαμηγούς.

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: