Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

«Βόμβα» με Κουτσιανικούλη

ΤΕΤΑΡΤΗ 20/5/2009 (http://sports.e-go.gr)

«Βόμβα» με Κουτσιανικούλη

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του, είτε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είτε για την προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ τον Αύγουστο, ο Θόδωρος Ζαγοράκης πάει για το μεγάλο κόλπο. Την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη.
Οι επαφές με τον Εργοτέλη, στις οποίες συμμετέχει και ο Βασίλης Γκαγκάτσης, βρίσκονται στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 20χρονου επιθετικού στη Θεσσαλονίκη ακόμη και μέσα στην εβδομάδα!
Ο «Δικέφαλος» φέρεται να έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση στον Εργοτέλη, στον οποίο, εκτός από ένα ποσό που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ, προσφέρει ποσοστό μεταπώλησης συν το δικαίωμα να επιλέξει δύο παίχτες από μία λίστα με πέντε ονόματα.
Ο ΠΑΟΚ, πάντως, σήμερα ασχολείται με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, στο οποίο θα παίξει χωρίς τον Μουσλίμοβιτς (θλάση στους προσαγωγούς,χάνει τα υπόλοιπα παιχνίδια) και τον Κονσεϊσάο (ενοχλήσεις στον δικέφαλο).
Ο Σάντος προτίθεται να αλλάξει σύστημα μετά την απουσία του Μουσλίμοβιτς και να επιστρέψει στο 4-3-3, με το οποίο είχε τις περισσότερες επιτυχίες στο πρωτάθλημα.
Η αμυντική γραμμή θα παραμείνει ίδια με τους Χαλκιά, Σνάουτσνερ, Μαλεζά, Κοντρέρας και Λίνο, στο κέντρο θα παίξουν οι Βερόν, Σορλάν και Ιβιτς, στα άκρα της επίθεσης οι Βιεϊρίνια και Λάκης, ενώ τη θέση στην κορυφή διεκδικούν με ίδιες πιθανότητες οι Αναστασάκος και Μπακαγιόκο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Αθανασιάδης, Αραμπατζής, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας και Μπιζέρα.
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, δημοσιεύματα στην Πορτογαλία εμπλέκουν και τη Σταντάρ Λιέγης στη μάχη για την απόκτηση του Ζοάο Πάολο «με ίσες πιθανότητες με τον ΠΑΟΚ», αλλά στην Τούμπα δεν ανησυχούν, καθώς ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει με τον Σάντος και τον Βρύζα και ο ΠΑΟΚ περιμένει απλά την οριστική (θετική) απάντηση της Πόρτο.
Στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί και ο Σάχα, αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον, καθώς το δίδυμο των τερματοφυλάκων έκλεισε με την απόκτηση του Κρέσιτς από τον Πανιώνιο. Χθες οριστικοποιήθηκε και η συμφωνία με τη Ρεν για την απόκτηση του Σορλάν. Η γαλλική ομάδα θα εισπράξει 300.000 ευρώ.
kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: