Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Απάντηση Χατζηγάκη για τις προσλήψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ εν μέσω συνεχιζόμενων πυρών

Συνεχίζεται η κόντρα
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΙΟΥ 2009
Ανεύθυνα και συκοφαντικά χαρακτήρισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σ.Χατζηγάκης τα όσα ελέχθησαν περί ρουσφετολογικών προσλήψεων στον Οργανισμό που διαχειρίζεται τις κοινοτικές επιδοτήσεις των αγροτών, τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Το ΠΑΣΟΚ επέμεινε στη σφοδρή κριτική του.

Πρόκειται για 987 προσλήψεις συμβασιούχων διαφόρων ειδικοτήτων με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ.

Ο κ. Χατζηγάκης δήλωσε ότι ανάλογες προσλήψεις γίνονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή και αποτελούν δέσμευση του υπουργείου απέναντι στον επίτροπο Γεωργίας της ΕΕ.

Επιπλέον, ο υπουργός επεσήμανε ότι οι συμβάσεις αυτές πρέπει να γίνουν άμεσα, γιατί στο διάστημα 3-12 Ιουνίου θα έλθει κλιμάκιο της Επιτροπής για να ελέγξει αν έχει στελεχωθεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ ώστε να κατορθώσει να καταβάλλει τις κοινοτικές επιδοτήσεις στους Έλληνες αγρότες.

Εντούτοις, οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου μίλησε για «όργιο ρουσφετολογικών προσλήσεων, το οποίο έχει καθοδήγηση και συντονισμό και αποσκοπεί στην εκλογική ομηρία χιλιάδων ατόμων».

Ο Ντίνος Ρόβλιας από το ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε προσωπικά εναντίον του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, λέγοντας ότι «από Υπουργείο σε Υπουργείο περιφέρει τον παλαιοκομματισμό του και τις φαύλες προσλήψεις».

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: