Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τετάρτη, 20 Μάϊος 2009


klasikoperiptosi

Άρχισαν και τα συνταγματικά πραξικοπήματα;

Απο το http://www.resaltomag.gr/ και το http://ixnos.blogspot.com/

Αυτά που διαβάζουμε παρακάτω από το «Ίχνος» είναι απίστευτα. Πραξικοπηματικά πλέον ενεργούν οι μηχανισμοί της Παιδείας!!!

ΟΥΔΕΙΣ δικαιούται, είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί με τη συνταγματική ρήση: «εις το όνομα της αγίας και ομοουσίου και αδιαιρέτου τριάδος», να την καταργεί. Σε τέτοιες ανοικτές φασιστικές πρακτικές προβαίνουν πλέον οι μηχανισμοί της Νέας Τάξης!!! Ανοίξτε στο «ίχνος» για να διαπιστώσετε το πραξικόπημα: http://ixnos.blogspot.com/2009/05/blog-post_2963.html
Καλά πόσο πολύ βλαμένοι μπορεί να είναι? Αφαίρεσαν... το: «εις το όνομα της αγίας και ομοουσίου και αδιαιρέτου τριάδος» από τα σχολικά βιβλία.
Μπαίνω στην ιστοσελίδα του ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ.
Στην αρχική σελίδα μας ενημερώνει για το νέο βιβλίο μαθητή "Πολιτική και Δίκαιο" της Β Τάξης Γενικής Παιδείας (υποχρεωτικό για όλους μαθητές). Ανοίγω τον σχετικό σύνδεσμο και το βιβλίο εμφανίζεται σε μορφή .pdf Μεταβαίνω στην σελίδα 150, όπου υπάρχει το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ με το Σύνταγμα της Ελλάδος. Περιέχεται ΟΛΟ το κείμενο του Ελληνικού Συντάγματος ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ περικοπή, εκτός ... Στην σελ 151 όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ το τμήμα "Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος". Χωρίς καμία δικαιολογία το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ το Ελληνικό Σύνταγμα (προφανώς για να μην θυμίζει στα ελληνόπουλα ότι όταν αυτό το έθνος μετά από πολλούς αγώνες και πολύ αίμα αναστήθηκε, οι πρόγονοί μας, που πέρασαν από φωτιά και σίδερο, αποφάσισαν ότι αυτό που τους ενώνει είναι η Πίστη στη Αγία και Ομοούσια και Αδιαίρετης Τριάδος δηλαδή στην Ορθόδοξη πίστη. Την είδηση αποκαλύπτουμε πρώτοι στο Ιστολόγιό μας και περιμένουμε την επίσημη απάντηση από το Υπουργείο Παιδείας. Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούνε να αφαιρέσουν τα ιδανικά από την ελληνική νεολαία. Αριστεροί καθηγητές, ΟΛΜΕ και "προοδευτικά" ΜΜΕ στον κοινό αγώνα να αφελληνίζουν και να αποχριστιανικοποιήσουν τα ελληνικά σχολεία. Ντρεπόμαστε όμως όταν βλέπουμε τέτοιου είδους ενέργειες να γίνονται από το ίδιο το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (και με τα χρήματα των φορολογημένων Ελλήνων). Το πλήρες κείμενο του Ελληνικού Συντάγματος μπορείτε να κατεβάσετε από τη Βουλή των Ελλήνων (για να μην αρχίσει να αναπαράγεται διαδικτυακά το κατακρεουργημένο κείμενο από το βιβλίο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου). Ένα ακόμη ολίσθημα της Κυβέρνησης της ΝΔ. Από σχολικό βιβλίο αφαίρεσαν την επίκληση στην Αγία Τριάδα από το Σύνταγμα της Ελλάδος.
kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: