Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Προκλητικές δηλώσεις Στόρι για Φύσσα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009
Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ των τελευταίων ημέρων με τη μη συμμετοχή των Φάνη Γκέκα και Άγγελου Μπασινά στους "Πόμπεϊς" εκτυλίχθηκε με τις νέες προκλητικές δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Πόρτσμουθ, Πίτερ Στόρι.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο παράγοντας του αγγλικού συλλόγου ζήτησε να μην παρέμβει ξανά κανείς από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για ζητήματα που αφορούν την Πόρτσμουθ αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Τάκη Φύσσα.
"Ο προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει για το ποιος θα αγωνίζεται. Το να μου τηλεφωνεί ο μάνατζερ της εθνικής Ελλάδας και να μου λέει ποιος θα παίξει θεωρώ πως είναι απόλυτα εξοργιστικό.
Ξέρω ότι σχετίζεσαι με την 'αναθεματισμένη' ελληνική ομάδα, αλλά μην αρχίζεις να μας λες ποιος θα αγωνιστεί στην Πόρτσμουθ.
Αν δεχθώ άλλο τηλεφώνημα από τον 'αναθεματισμένο' (σ.σ. 'damn' όπως αναφέρει χαρακτηριστικα) θα του ρίξουμε κλωτσιά, γιατί ο Πολ (σ.σ.:Χαρτ) δεν έφερε αυτόν τον παίκτη στην ομάδα (σ.σ.:εννοεί τον Γκέκα), αλλά ο Τόνι (Ανταμς). Προσωπικά υποστηρίζω ότι κάνει ο Πολ 150%".
Το παραλήρημα του Στόρι συνεχίστηκε, συμπληρώνοντας πως δόθηκαν εξηγήσεις στον Φάνη Γκέκα για τους λόγους που δεν χρησιμοποιείται.
"Είπε ότι είχε να πει και δεν συμφωνώ μαζί του αλλά καθίσαμε κάτω και ξοδέψαμε μία ώρα με την οικογένεια του, προκειμένου να του εξηγήσουμε την κατάσταση από τότε που ήρθε στην ομάδα".
O Γκέκας δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος από το γεγονός πως δεν υπολογίζεται στην Πόρτσμουθ. Ο πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα την περίοδο 2006-07 (σ.σ.: 20 γκολ με τη φανέλα της Μπόχουμ) εξέφρασε τις προηγούμενες μέρες την απορία του για τις επιλογή του Πολ Χαρτ να μένει στον πάγκο.
"Δεν δικαιούμαι τέτοια αντιμετώπιση. Το βιογραφικό μου αξίζει περισσότερο σεβασμό. Η θητεία μου στο ποδόσφαιρο έχει δείξει ότι αξίζω καλύτερη αντιμετώπιση.
Δεν έφυγα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, μία ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό, για να έρθω εδώ σε μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή και να είμαι στην κερκίδα. Δεν ήρθα για να προπονούμαι μόνο με την υπόλοιπη ομάδα.
Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει νέος τεχνικός. Ξέρω ότι ο προπονητής μου με αγνοεί επιδεικτικά χωρίς μάλιστα να μου δίνει ούτε μία εξήγηση. θα πρέπει πρώτα να μου δώσει την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω και μετά να με κρίνει", τόνισε στο ξέσπασμα του ο πρώην παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν.
To πλέον κωμικό στην όλη ιστορία είναι η δήλωση του 56χρονου τεχνικού της αγγλικής ομάδας, Πολ Χαρτ. "Τους νέους παίκτους που ήρθαν στον σύλλογο τον Ιανουάριο κανείς δεν τους έχει δει να αγωνίζονται εκτός από τους ανθρώπους που τους έφεραν.
Δεν υπάρχει λόγος να κάνω αλλαγές, βαδίζουμε με τους παίκτες που ξέρουμε. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν σεβόμαστε τους υπόλοιπους" ήταν η απάντηση του σε σχετική ερώτηση για τον Φάνη Γκέκα.
SPORT24

Δεν υπάρχουν σχόλια: