Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Το άλμπουμ του Kurt Cobain “Montage Of Heck: The Home Recordings” έρχεται τον Νοέμβριο


Το άλμπουμ του Kurt Cobain “Montage Of Heck: The Home Recordings” έρχεται τον Νοέμβριο..

06/10/15
Πάνος Μαύρος

Στις 13 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει τελικά το άλμπουμ “Montage Of Heck: The Home Recordings”, σε δύο εκδόσεις: την κανονική, με 13 κομμάτια, και τη deluxe με 31. Επίσης, στις 4 Δεκεμβρίου, θα κυκλοφορήσει ένα επτάιντσο με τονKurt Cobain να διασκευάζει το “And I Love Her” των Beatles. Η deluxe έκδοση δεν θα περιέχει μόνο τραγούδια, αλλά και διάφορα άλλα ηχητικά αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε νωρίτερα φέτος. Η κανονική έκδοση των 13 κομματιών, όμως, θα επικεντρωθεί στα τραγούδια που ανακαλύφθηκαν στις κασέτες που ηχογραφούσε στο σπίτι του ο Kurt Cobain. Στις 4 Δεκεμβρίου, και οι δύο εκδόσεις θα βγουν επίσης σε βινύλιο.
Όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, Brett Morgen, στην ουσία ο άνθρωπος που ανακάλυψε και επιμελήθηκε το υλικό των κασετών, «δεν πρόκειται για ένα άλμπουμ των Nirvana. Είναι απλά ο Kurt και θα τον ακούσετε να κάνει πράγματα που δεν περιμένατε ποτέ από αυτόν». Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, στα ηχητικά ντοκουμέντα της deluxe έκδοσης θα υπάρχουν και κάποια που δεν έπαιξαν στην ταινία, όπως ένα κωμικό σκετς. Σχολιάζοντας το υλικό, ο Morgen είπε: «Καταλαβαίνεις πραγματικά πόσο ευτυχισμένος ήταν που δημιουργούσε τον εαυτό του. Οι στίχοι του είναι πολύ παιχνιδιάρικοι και κάποιες φορές νιώθεις το χαμόγελό του και τη ζεστασιά του μέσα τους».

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τον Cobain να ερμηνεύει σόλο το "Sappy", ένα κομμάτι που κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο άλμπουμ ως σόλο demo, παρόλο που είχε συμπεριληφθεί το 2004 στο "With The Lights Out":

Δεν υπάρχουν σχόλια: