Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Βίντεο: Εφοριακοί πήγαν για έλεγχο σε πανηγύρι και τελικά οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

..

Βίντεο: Εφοριακοί πήγαν για έλεγχο σε πανηγύρι και τελικά οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

1

Πραγματικό θρίλερ έζησαν τρεις ελεγκτές της Εφορίας που το μεσημέρι ξεκίνησαν να κάνουν ελέγχους σε εμποροπανήγυρη στο Αμύνταιο της Φλώρινας και όχι μόνον υπέστησαν προπηλακισμούς από τους ελεγχόμενους που αντέδρασαν στην παρουσία τους, αλλά δέχτηκαν και μηνύσεις ενώ οδηγήθηκαν και στον εισαγγελέα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν μέχρι σχεδόν τα μεσάνυχτα να περάσουν τη νύχτα στα κρατητήρια!
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το επεισόδιο ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν κλιμάκιο ελεγκτών, αποτελούμενο από δύο γυναίκες και έναν άνδρα εφοριακό της ΔΟΥ Φλώρινας, πήγε για έλεγχο σε μεγάλη εμποροπανήγυρη στο Αμύνταιο (αμιγώς εμπορική που δεν συνδεόταν με κάποια τοπικό προκήνυμα) στην οποία είχαν στηθεί πάνω από πεντακόσιοι πάγκοι εμπόρων. Στο κλιμάκιο πάντως δεν συμμετείχαν αστυνομικοί, αν και το υπουργείο Οικονομικών προβλέπεται να ζητεί τη συνδρομή τους, με αποτέλεσμα να επακολουθήσουν και όσα συνέβησαν.
Κατά τον έλεγχο, τα αίματα άναψαν όταν οι εφοριακοί διαπίστωσαν ότι έμπορος ζαχαρωδών είχε αδήλωτη ταμειακή μηχανή "μαϊμού" και, ως εκ τούτου, έκοβε αποδείξεις "στο βρόντο" που δεν φαίνονταν στην Εφορία.

Δείτε τι έγινε σε βίντεο:


Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: