Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ηχηρό μήνυμα Καραμανλή από τα Βλάχικα της Βάρης: «Αλάνι Αλέξη στα πιο δύσκολα έτυχες! Όχι σαν τον ΓΑΠ που τα χε όλα λυμένα!»(ΕΙΚΟΝΕΣ)



..

Ο Κώστας Καραμανλής είναι εδώ! Και έφτασε η ώρα να σπάσει τη σιωπή του. Σε μια συγκλονιστική, προσωπική εξομολόγηση στη Real, μέσα από τα τα Βλάχικα της Βάρης, στέλνει ηχηρό μήνυμα στήριξης στον δύσκολο αγώνα του Αλέξη Τσίπρα. Αυτόν, τον πραγματικά δύσκολο αγώνα και όχι εκείνον το 2010, τότε που όλα ήταν ευκολάκια….

Και μας αποκαλύπτει ο Κώστας Καραμανλής οτι «ο Γιώργος Παπανδρέου είχε λέει καλύτερα περιθώρια διαπραγμάτευσης το 2010 από τον Αλέξη Τσίπρα».

Επιτέλους, ο Κώστας Καραμανλής σκίζει το πέπλο του ψέματος και αποκαλύπτει πώς ο Γιώργος Παπανδρέου επινόησε το έλλειμμα του 16% ενώ παραλάμβανε μια ανθηρή οικονομία που έτρεχε με χίλια. Τότε, που ο Παπανδρέου είχε στο πλευρό του όλη την Ευρώπη, τότε που δεν εκβίαζε κανένας, τότε που έβρεχε μηχανισμούς στήριξης, τότε που έβγαιναν από τα καπέλα τα πλεονάσματα! Τότε που όλα ήταν τόσο εύκολα, τότε που ο Παπανδρέου τα χε όλα λυμένα….
Μέτα από τέτοια αποκαλυπτική εξομολόγηση δεν μπορείς να πεις τίποτα άλλο….
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!
karamanlis-fagito-660_1_0 (1)
image
tsarasvou-europress1

http://thecaller.gr/
...

Δεν υπάρχουν σχόλια: