Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Διαρροές από 10 έως 40 βουλευτές εκτιμά για το ΣΥΡΙΖΑ η Deutsche Bank


..

Στο δύσκολο έργο που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να πείσει τους βουλευτές του να ψηφίσουν τη συμφωνία με τους Θεσμούς και τα νέα σκληρά μέτρα που τη συνοδεύουν, αναφέρεται σε νέο δημοσίευμά του για την χώρα μας το πρακτορείο Bloοmberg.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η Αριστερή Πλατφόρμα που κατέχει περίπου 40 βουλευτές στο κοινοβούλιο και αποτελείται από παλαιούς κομμουνιστές και άλλους σκληρούς που βρίσκονται κοντά στα εργατικά σωματεία, θα μπορούσε να προκαλέσει κυβερνητική κρίση, αν τα μέλη της ψηφίσουν ενάντια στο σχέδιο, τονίζει το Bloomberg, σημειώνοντας παράλληλα πως πολλά στελέχη της προτιμούν την χρεοκοπία της Ελλάδας.
Διαρροές από 10 έως 40 βουλευτές εκτιμά για το ΣΥΡΙΖΑ η Deutsche Bank
© Sofokleousin.gr Διαρροές από 10 έως 40 βουλευτές εκτιμά για το ΣΥΡΙΖΑ η Deutsche Bank

Στο σημείο αυτό το Bloomberg αναφέρει πως έπειτα από τις χθεσινές εξελίξεις στο Eurogroup και τη Σύνοδο Κορυφής, η Deutsche Bank έστειλε σημείωμα στους πελάτες, προκειμένου να τους ενημερώσει για τα όσα λαμβάνουν χώρα στο εσωτερικό της Ελλάδας!
Ειδικότερα, ο Γιώργος Σαραβέλος, αναλυτής της Deutsche Bank, τονίζει ότι θα αποτελέσει μεγάλη μεγάλη πρόκληση για τον Έλληνα πρωθυπουργό να καταφέρει να περάσει την πιθανή συμφωνία από το κοινοβούλιο.
Ο κ. Σαραβέλος υπολογίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει από 10 έως 40 «διαρροές» βουλευτών, ενώ σημειώνει ότι αν υπάρξει σημαντική διαρροή -τέτοια που να απαιτήσει στήριξη από την Νέα Δημοκρατία- τότε θα ανοίξει ο δρόμος για ευρύτερες αλλαγές στην κυβέρνηση ή για δημοψήφισμα, εκτιμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: