Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ισοπαλία (1-1) για Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη - ΒΙΝΤΕΟ

...

Ισοπαλία (1-1) για Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.
Ανοιχτούς λογαριασμούς για τον αγώνα ρεβάνς του ΟΑΚΑ άφησαν Ολυμπιακός και ΑΕΚ, μετά το 1-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο αντιπάλων για τη προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Το σκορ άνοιξε  ο Αραβίδης για την Ένωση στο 14', ενώ ο Μιλιβόγεβιτς στο 47', ισοφάρισε για τους ερυθρόλευκους διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Το δοκάρι του Μπαρμπόσα μόλις στο 4ο λεπτό ήταν η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς, με την ΑΕΚ να κλείνει καλά τους χώρους, μην επιτρέποντας στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού, το οποίο προήλθε από στημένη φάση έξω από την κιτρινόμαυρη περιοχή.

Ο πολυτιμότερος: Στο πρώτο του ντέρμπι με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Χρήστος Αραβίδης ήταν λίγο καλύτερος από τους συμπαίκτες του οι οποίοι δεν υστέρησαν σε καμία περίπτωση. Σκόραρε το μοναδικό γκολ της Ενωσης και ταλαιπώρησε τους στόπερ του Ολυμπιακού.

Σχόλιο: H AEK έδειξε ότι δεν διαφέρει πολύ από τις ομάδες της παραπάνω κατηγορίες, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στη Football League. Η ομάδα του Δέλλα κοίταξε στα μάτια τον πολύ μεγάλο αντίπαλό της και κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα που της αφήνει ορθάνοιχτη την πιθανότητα πρόκριση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Μέγερι, Σαλίνο, Σαντάνα (46' Μήτρογλου), Σιόβας, Μαζουακού, Εντιγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ (46' Aφελάι), Διαμαντάκος (66' Ντομίνγκες).

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα (72' Ρόβας), Μάνταλος (87' Κρισάντους), Πλατέλλας (93' Σαρρής), Αραβίδης.

Οι δηλώσεις:

Ο Βίτορ Περέιρα στην τοποθέτησή του για το ματς με την ΑΕΚ, τόνισε: "Το σημερινό παχνίδι μας βοήθησε να καταλάβουμε πολλά για την ομάδα μας. Σήμερα στο Α' μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο Β' ημίχρνονο βελτιωθήκαμε αλλά και πάλι δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε. Απέναντί μας είχαμε μία πολύ καλή ομάδα, την ΑΕΚ. Δεν μείναμε και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα που είχαμε. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά στον επόμενο αγώνα για να νικήσουμε και να περάσουμε".

Ο Τραϊανός Δέλλας υποστήριξε από την πλευρά του: "Από την αρχή της χρονιάς έχουμε έναν τρόπο που δουλεύουμε και δεν το αλλάζουμε. Θέλουμε να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα".

Για το τι κρατάει από το ματς, είπε: "Κρατάω το γκολ γιατί μας δίνει το κάτι παραπάνω για το δεύτερο παιχνίδι. Όμως μην γελιόμαστε τα παιχνίδια είναι διπλά, τίποτα δεν κρίθηκε. Εμείς κοιτάζουμε το επόμενο ματς με τον Αχαρναϊκό στην έδρα μας όπου θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως σε κάθε ματς. Μην ξεχνάμε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα και όσο για το Κύπελλο θα το κοιτάξουμε όταν θα έρθει η μέρα της ρεβάνς". (ΝΟΟΖ)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


....

«Αξίζαμε τη νίκη», υποστήριξαν οι Δέλλας και Αραβίδης

«Αξίζαμε τη νίκη», υποστήριξαν οι Δέλλας και Αραβίδης
«Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σαν μεγάλη ομάδα και αξίζαμε τη νίκη, Θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και τα καταφέραμε και με το παραπάνω».

Ο σκόρερ της ΑΕΚ Χρήστος Αραβίδης δεν έκρυψε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου στο «Καραϊσκάκης» ενώ για το γκολ που πέτυχε πρόσθεσε:

«Ήταν σημαντική στιγμή για μένα και κρατάω αυτό το γκολ, γιατί μας δίνει κάτι παραπάνω για τη ρεβάνς. Μη γελιόμαστε όμως, είναι διπλά τα ματς και πρέπει να κρατάμε το κεφάλι κάτω. Έχουμε παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό με την Κυριακή κι εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας. Το δεύτερο ματς είναι σε πολύ καιρό και ως τότε θα έχουμε χρόνο να σχεδιάσουμε πώς θα πάμε για να πάρουμε την πρόκριση» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ σχετικά με την επιθετική παρουσία που είχε η ομάδα του, σχολίασε:

«Το δουλεύουμε από την προετοιμασία με τον κ. Δέλλα, δίνουμε βάρος συνεχώς στην προπόνηση και το ίδιο κάναμε το ίδιο σήμερα, προσπαθήσαμε να παίξουμε σαν μεγάλη ομάδα».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ένωσης Τραϊανός Δέλλας έσταζε μέλι για τους παίκτες του:

«Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, καθώς έδειξαν τι ομάδα είμαστε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και σε μια δύσκολη έδρα. Και στα δύο ημίχρονα η ομάδα μου ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ήταν πιο τυχερή στις φάσεις που δημιούργησε. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει και παίζει πιο στρωτά τον τελευταίο καιρό για αυτό και είναι σημαντικό το πώς σταθήκαμε στο γήπεδο. Απλά αυτό ήταν το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο στην έδρα μας θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Η ρεβάνς αργεί ακόμη και για την ώρα η προσοχή μας στρέφεται στο πρωτάθλημα, για να έχουμε κι άλλα ντέρμπι του χρόνου, πιο όμορφα και ο καλύτερος να κερδίζει. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Είχαμε πει πως θα έρθουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας κι αυτό κάναμε. Αλλά όπως είπα, αυτό ήταν το πρώτο ημίχρονο», τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας, για να προσθέσει για την ομάδα του:

«Χτίζουμε μια ομάδα με πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θα ολοκληρώσουμε αυτή την προσπάθεια όταν φτάσουμε στη Super League. Έχω παίκτες με όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά και με καλό χαρακτήρα. Είμαστε μια καινούρια ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Θα ήταν λάθος να το κάνουμε» κατέληξε, ενώ θύμισε ότι ο επαναληπτικός στο ΟΑΚΑ θα είναι πολύ πιο δύσκολος για την ομάδα του.

Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, έκανε πολλά παράπονα για τη διαιτησία (άλλωστε αποβλήθηκε στο ημίχρονο για τις διαμαρτυρίες):

«Φτάνει πια, αυτή η διαιτησία δεν αντέχεται άλλο. Ήμασταν πολύ καλύτεροι και θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή μας» είπε χαρακτηριστικά.

Από πλευράς Ολυμπιακού, οι παίκτες της ομάδας δεν κάνουν δηλώσεις λόγω εμπάργκο στον OTE TV (για τη συνεργασία με τον ΣΚΑΙ).

Στο σχόλιο του ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων Βίτορ Περέιρα (που φυσικά δεν δέχτηκε ερωτήσεις) τόνισε:

«Το σημερινό παιχνίδι μάς βοήθησε να καταλάβουμε πολλά για την ομάδα μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν η ομάδα που περιμέναμε, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, αλλά δεν φτάσαμε στο επίπεδο που θέλαμε. Απέναντί μας είχαμε μια καλή ομάδα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας, θα θέλαμε να είχαμε κάνει πολύ περισσότερα πράγματα και ξέρουμε πλέον πως στη ρεβάνς θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας για να πάρουμε την πρόκριση»
............ 

 
Φραστικό επεισόδιο Δημητριάδη-Καραπαπά στη μικτή ζώνη
 
Φραστικό επεισόδιο μεταξύ του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βασίλη Δημητριάδη και του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά έλαβε χώρα στη μικτή ζώνη του "Γ. Καραϊσκάκης".

Τη στιγμή που ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης (ο οποίος αποβλήθηκε μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου) έκανε δηλώσεις στη μικτή ζώνη αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, είχε ένα φραστικό επεισόδιο με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημητριάδης έκανε δηλώσεις σχετικά με τη διαιτησία τονίζοντας πως "αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει". Εκείνη την ώρα περνούσε από δίπλα του ο κ. Καραπαπάς ο οποίος τον ρώτησε: "πες μας τι έγινε σήμερα", με τον Δημητριάδη να απαντά βάζοντας το δάχτυλό του στο κεφάλι, σαν να λέει "να το θυμάσαι το σημερινό".

Αυτή η κίνηση πυροδότησε την ένταση μεταξύ των δύο ανδρών, οι οποίοι αντάλλαξαν "γαλλικά", με την κατάσταση να ηρεμεί μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Στη συνέχεια ο κ. Δημητριάδης επιβιβάστηκε στο πούλμαν της ΑΕΚ και αποχώρησε μαζί με την ομάδα.

Απ' την μεριά της ΠΑΕ ΑΕΚ το γεγονός υποβαθμίστηκε. Όπως έλεγαν δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο, θέλοντας προφανώς να ρίξουν τους τόνους.(http://www.contra.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: