Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΣΚΙΑΘΟΣ: Μακάβρια «Οδύσσεια» με νεκρό δημοτικό αστυνομικό και αλλοδαπό

Μακάβρια «Οδύσσεια»  με νεκρό δημοτικό αστυνομικό και αλλοδαπό 
Δύο νέοι άνθρωποι, ένας Σκιαθίτης 42 ετών κι ένας Βρετανός 47 ετών, πέθαναν την Πρωτοχρονιά στη Σκιάθο και οι οικείοι τους πέρα από το σοκ της απώλειας αντιμετώπισαν τον..
δικό τους Γολγοθά λόγω της κακοκαιρίας και των ελλείψεων στις υποδομές του νησιού.
Μακάβρια «Οδύσσεια» με νεκρό δημοτικό αστυνομικό και αλλοδαπό
Πιστοποιητικό θανάτου δεν μπορεί να εκδοθεί αν δεν γίνει νεκροψία-νεκροτομή κι εδώ αρχίζει η «Οδύσσεια» στην οποία αναφέρεται η ηλεκτρονική έκδοση της Θεσσαλίας.
Όπως ανέφερε ο δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Πρεβεζάνος, χθες απεβίωσαν ξαφνικά ένας 42χρονος Σκιαθίτης, πρώην δημοτικός αστυνομικός και πατέρας δύο παιδιών. Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι που διέμενε. Παράλληλα λίγο πιο νωρίς είχε αποβιώσει ένας 47χρονος Βρετανός.
«Το πρόβλημα είναι ότι υπήρχε απαγορευτικό απόπλου και τελικά η μεταφορά των σορών, από ό,τι πληροφορήθηκα, θα γίνει σήμερα το απόγευμα με το πλοίο της γραμμής που φθάνει στις 5 το απόγευμα στο Βόλο. Η ταλαιπωρία των οικογενειών αυτών των ανθρώπων είναι μεγάλη. Θα μπορούσαν να μεταφερθούν στον Καντήραγα με κάποιο σκάφος οι σοροί και από εκεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, αλλά ο δρόμος είναι κλειστός τώρα από τα χιόνια», όπως είπε στην ίδια πηγή.
Στο νησί δεν υπάρχει ψυκτικός θάλαμος. Η σωρός του άτυχου Σκιαθίτη είναι στο σπίτι που διέμενε ενώ του Βρετανού στο κοιμητήριο της Σκιάθου. «Ευτυχώς ευνοούν οι καιρικές συνθήκες και δεν αντιμετωπίζουμε άμεσα πρόβλημα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του γραφείου κηδειών που έχει αναλάβει τις τελετές. «Θα έπρεπε να υπάρχει ψυκτικός θάλαμος στο νησί, χρόνια το έχουμε επισημάνει, αλλά δεν έχει γίνει κάτι», τόνισε.

ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: