ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ - Αποκαλυπτήρια σήμερα για το κόμμα του Γιώργου ΠαπανδρέουΑποκαλυπτήρια σήμερα για το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η ίδρυση του νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου καθώς πιθανότατα σήμερα αναμένεται να μεταβεί στον Άρειο Πάγο κλητήρας όπου και θα..
καταθέσει το σήμα και το όνομα του νέου κόμματος, ενώ αύριο αναμένεται να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος σε ειδική εκδήλωση.
Παρά τις προσπάθειες αρκετών ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ να μεταπείσουν τον πρώην πρωθυπουργό αυτός φαίνεται πως είναι ανένδοτος. Στενοί του συνεργάτες εκτιμούν ότι το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου έχει μεγάλα περιθώρια να εξελιχθεί σε ρυθμιστή των επερχόμενων εκλογών αλλά και του νέου πολιτικού σκηνικού που θα διαμορφωθεί μετά τις εκλογές.
Κανείς δε γνωρίζει ποιοι θα βρίσκονται στην ηγετική ομάδα της νέας κίνησης αν και υπάρχουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν εκφραστεί θετικά υπέρ της κίνησης Παπανδρέου. Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς είναι ραγδαίες μετά και το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ η οποία μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αποφασίσει για τις κινήσεις της.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2015 θα πρέπει να έχουν δηλωθεί τα ονόματα των κομμάτων και τα εμβλήματά τους στον Άρειο Πάγο και μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2015 η ανακήρυξη των συνδυασμών των κομμάτων από το Α' Τμήμα του Αρείου Πάγου.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ