Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Τα ΜΜΕ«καίνε» την Ισπανία για αποκλεισμό στο Μουντιάλ

«The End»: Τα ΜΜΕ «καίνε» την Ισπανία για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Μουντιάλ
«The End»: Τα ΜΜΕ «καίνε» την Ισπανία για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Μουντιάλ μετά την ήττα με 2-0 από τη Χιλή.«Αντίο ..Παγκόσμιο Κύπελλο» και «Παγκόσμια Αποτυχία» ορισμένοι από τους ενδεικτικούς τίτλους.
Ο αποκλεισμός της Εθνικής Ισπανίας και κατόχου του τίτλου από το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η είδηση που επισκιάζει οποιαδήποτε άλλη μέχρι τώρα στα γήπεδα της Βραζιλίας. Η ήττα με 2-0 από τη Χιλή ήταν το κύκνειο άσμα μιας σπουδαίας φουρνιάς παικτών που με συγκεκριμένο σύστημα έφτασε στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2010, αλλά και του Ευρωπαϊκού του 2012.
«The End»: Τα ΜΜΕ «καίνε» την Ισπανία για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Μουντιάλ 
Η «Marca» κάνοντας την κριτική της για αυτό το σύνολο που σε καμία περίπτωση δεν θύμισε πρωταθλήτρια κόσμου, αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της ότι ήρθε το τέλος...
«The End» είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος, ενώ συμπληρώνει: «Αξιοθρήνητο φινάλε της πιο ένδοξης εποχής της Ρόχα». 


Ο τίτλος της As ήταν χαρακτηριστικός: «Αντίο στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ενώ η El Mundo αναφέρει: «Παγκόσμια αποτυχία». Η Μarca επισημαίνει ότι η πρωταθλήτρια κόσμου δεν άντεξε ούτε μία εβδομάδα στη Βραζιλία με την El Pais να γράφει στην ιστοσελίδα της: Έξω από το Μουντιάλ η Ισπανία, από μία πολύ ανώτερη Χιλή. 





Οι μόνοι που πανηγύριζαν ήταν οι κάτοικοι στις αποικίες των Χιλιανών σε κάθε μεγάλη πόλη της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου. Στη Μαδρίτη, ένα γκρουπ περίπου 200 ατόμων γιόρτασε την πρόκριση της ομάδας τους στην φάση των «16» με κρασί από την Χιλή και παραδοσιακά τραγούδια.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: