Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Δράση περιβάλλοντος στην περιοχή της Αγ.Τριάδας Βροντούς

Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Πιερίας.Δράση περιβάλλοντος στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Βροντούς.Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ..
ΟΤΕ Νομού Πιερίας την Κυριακή 15/06/2014 πραγματοποίησε την ετήσια δράση περιβάλλοντος στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Βροντούς.
Για άλλη μια φορά τα μέλη μας έδειξαν την ευαισθησία και την αγάπη τους για τη φύση και το περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια της δράσης καθαρίσαμε την περιοχή και περιηγηθήκαμε στα μονοπάτια και τη φύση.
 
Για μας η φροντίδα του περιβάλλοντος είναι καθήκον και χαρά. Το μεγαλύτερο κέρδος όμως από αυτές τις εμπειρίες, είναι οι γνώσεις και οι αξίες που μεταλαμπαδεύονται στα παιδιά μας και στους μικρότερους φίλους του Συλλόγου μας.
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στην φετινή προσπάθεια και υπόσχεται ότι η εθελοντική προσφορά των μελών μας θα είναι συνεχής και αποτελεσματική.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κρεοπωλείο «ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ» του Κου Νατσιόπουλου Νίκου για την προσφορά του γεύματος στο τέλος της δράσης.
http://www.pierikoiantilaloi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: