Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Λοβέρδος:Άρτια και . η απόφ.Σαμαρά – Βενιζέλου για ...

http://www.parapolitika.gr/Media/Default/images/loverdos5_19062014104754.jpg?width=654 Λοβέρδος: Άρτια και άψογη η απόφαση Σαμαρά – Βενιζέλου για τη διαθεσιμότητα.Ανοικτό το ενδεχόμενο για προκήρυξη νέων θέσεων..
Προς οριστική εκτόνωση φαίνεται πως οδηγείται η κυβερνητική κρίση που προέκυψε λόγω της κόντρας Μητσοτάκη- Λοβέρδου για την διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων. Σήμερα το πρωί στη Βουλή, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώς Φωτίου ο νέος Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε την απόφαση Σαμαρά- Βενιζέλου για την προκήρυξη 600 θέσεων ως "άρτια και άψογη" τονίζοντας ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αξιολόγησης δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας.

Ο κ. Λοβέρδος μάλιστα δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των διαθεσίμων συμφωνώντας με την κα Φωτίου ότι τα πανεπιστήμια λειτούργησαν επειδή δούλεψαν οι διαθέσιμοι διοικητικοί υπάλληλοι. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο είχε το ότι ο κ. Λοβέρδος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο και για συμπληρωματική προκήρυξη πέραν των 600 θέσεων ώστε να απολυθούν λιγότεροι λέγοντας ότι αν ο αξιολογητής που θα κρίνει τα οργανογράμματα των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων που έχουν διαθεσίμους συμπεράνει ότι υπάρχει ανάγκη για περισσότερες θέσεις τότε θα υπάρξει συμπληρωματική προκήρυξη. Η διαδικασία αυτή σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο θα κρατήσει περίπου 50 ημέρες από σήμερα και μέχρι τότε δεν θα απολυθεί κανένας.
του Γιώργου Λυκουρέντζου/του Γιώργου Λυκουρέντζου

Δεν υπάρχουν σχόλια: