Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

Βούλτεψη :«Ο ΣΥΡΙΖΑ βαφτίζει πρακτικά της Βουλής δικογραφία»

Βούλτεψη για υποβρύχια: «Ο ΣΥΡΙΖΑ βαφτίζει τα πρακτικά της Βουλής δικογραφία» Σοφία Βούλτεψη για υποβρύχια: «Ο ΣΥΡΙΖΑ βαφτίζει τα πρακτικά της Βουλής δικογραφία».Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υπόθεση..
των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, δήλωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζει τη φαρσοκωμωδία σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να καλύψει τα κείμενα αμφισβήτησης της ηγεσίας του που πλέον πέφτουν σαν βροχή.
«Εν μέσω άλλης μιας συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας και καθώς κορυφώνεται η αγωνία για τη συνεδρίαση της ΚΕ (εκτός και αν αναβληθεί ξανά), η αξιωματική αντιπολίτευση σκιαμαχεί παριστάνοντας ότι... ναυμαχεί!», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Σημείωσε, επίσης, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά χρησιμοποιεί τα ίδια τα πρακτικά της συνεδρίασης της Βουλής του Δεκεμβρίου 2013 για την υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων του Σκαραμαγκά, για τα οποία προφανώς το Κοινοβούλιο όχι μόνο έχει λάβει γνώση, αλλά έχει αποφανθεί αμετάκλητα μέσω ονομαστικής ψηφοφορίας».
«Βαφτίζοντας τα πρακτικά της Βουλής "δικογραφία", προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν, προκαλώντας θόρυβο γύρω από ένα ανύπαρκτο θέμα και μιλώντας για "εγκλήματα" με τα οποία ουδόλως ασχολήθηκαν μετά τον Δεκέμβριο του 2013.
Ο,τι και να κάνουν, δεν πρόκειται να αποφύγουν τη σκληρή κριτική των συνιστωσών τους για την καθήλωση τους στις πρόσφατες εκλογές», πρόσθεσε η κα Βούλτεψη.
http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: