Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Πιερικός:Τα βρήκε και κλείνει με τον Παλιάτσιο.ενδιαφέρον...

Πιερικός: Τα βρήκε με Παλιάτσιο Τα βρήκε με Παλιάτσιο o Πιερικός! Το dokari.gr αποκαλύπτει την προφορική συμφωνία της ομάδας της Κατερίνης με το νεαρό επιθετικό με θητεία σε..
Άρη και Εθνικό Ν. Αγιονερίου. Κοντά και οι Κωτσιόπουλος-Κοντσίδης, κίνηση για Μυστακίδη.
Τον επιθετικό Πάρη Παλιάτσιο «κλείνει» ο Πιερικός, σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr. Ο 20χρονος φορ, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο και οι μελανόλευκοι συνέλεξαν αξιόλογες πληροφορίες, φέρεται να βρέθηκε ήδη στην Κατερίνη και να έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Κώστα Παπαδόπουλου. Η προφορική συμφωνία του Παλιάτσιου με την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα τις επόμενες μέρες, μόλις πάρει τυπικά την ελευθέρας του από τον Άρη, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματά του και δεν δείχνει να τον υπολογίζει. Ο νεαρός κυνηγός ξεχώρισε φέτος με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στη Γ΄ Εθνική, ως δανεικός από τους κιτρινόμαυρους, ενώ ο Πάρης Παλιάτσιος έχει διατελέσει πρώτος σκόρερ στην Κ20 του Άρη στο παρελθόν (ανήκε και στην πρώτη ομάδα).
Προχωρά του Κωτσιόπουλου
Υπενθυμίζεται ότι ο Πιερικός έχει ήδη «κλείσει» τους Σονά, Κατσιαμήτα και Καρατάσιο, ενώ «φουλάρει» για τους Κουλίδη και Κωτσιόπουλο. Ο τελευταίος φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή στην ομάδα της Πιερίας, δηλώνοντας σε επικοινωνία με το dokari.gr: «Θα φύγω από τη Λάρισα ως το τέλος του μήνα. Είμαι κοντά στον Πιερικό, τα έχουμε βρει προφορικά με τη διοίκηση για το νέο έτος. Πρέπει όμως να βρεθεί μια λύση και για τα παλιά οφειλόμενα προς το πρόσωπό μου. Υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αν αυτό συμβεί, θα υπογράψω και θα επιστρέψω».
Εκτός από το νεαρό στόπερ, με θητεία σε Βατανιακό και ΑΕΛ, προχωρημένες επαφές υπάρχουν με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, Πέτρο Κοντσίδη (Μακεδονικός, Αετός Σκύδρας, Άρης, Νέα Ζίχνη, Οδυσσέας Κορδελιού, Αναγέννηση Καρδίτσας και πέρυσι Εθνικό Ν. Αγιονερίου, όντας συμπαίκτης με τον Παλιάτσιο).
Κίνηση για Μυστακίδη
Εξάλλου, ο Πιερικός χτύπησε την πόρτα του Γιάννη Μυστακίδη για τον... επαναπατρισμό του, μετά την αντίστοιχη έλευση του Αλέξανδρου Κατσιαμήτα. Ο 19χρονος επιτελικός μέσος, που θεωρείται σπάνιο ταλέντο, έπαιζε στην Κ20 της γερμανικής Φράιμπουργκ και νωρίτερα στην Χόφενχάιμ. Ο Μυστακίδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Σβορώνο, όντας συμπαίκτης του Κυριάκου Παπαδόπουλου της Σάλκε, ενώ ακόμα έχει παίξει στα τμήματα υποδομής του Πιερικού και του Βατανιακού. Η περίπτωση του Γιάννη Μυστακίδη (έχει παίξει και στην εθνική Νέων) πάντως δεν είναι εύκολη, αφού είναι πιθανό να συνεχίσει να παίζει στη Γερμανία.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι το μεταγραφικό σχεδιασμό για τους Μακεδόνες θα επηρεάσει καταλυτικά και το ποιοι από τους Μανίκα, Ντόικιτς, Ιορδανίδη και Ελευθεριάδη παραμείνουν στο έμψυχο δυναμικό.
PierikosNews -

Δεν υπάρχουν σχόλια: