Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Εντυπωσιάστηκα που με εμπλέκουν σε φόνο ''Λαγωνικά της δημοσογραφίας οι Αναστασιάδης-Βαξεβάνης''

ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Απάντηση στα δημοσιεύματα του Πρώτου Θέματος και του HOT DOG, στα οποία αναφέρεται το όνομά του στην υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Όπως αναφέρει σε κείμενο του στον ιστότοπο Zougla.gr, έχει...
εντυπωσιαστεί από τα δημοσιεύματα και διερωτάται γιατί δεν έχει ακόμη συλληφθεί. Αναφέρεται και στα “λαγωνικά” της δημοσογραφίας, όπως χαρακτηρίζει τους Αναστασιάδη και Βαξεβάνη και μιλά για “λακέδες των πάσης φύσεως οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων”.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο όπως δημοσιεύθηκε στο Zougla.gr:

“Mάκης Τριανταφυλλόπουλος
Οφείλω να παραδεχτώ ότι το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» περί εμπλοκής μου στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια με εντυπωσίασε.
Ως αναγνώστης τόσο «συγκλονιστικών» αποκαλύψεων θα περίμενα την άμεση σύλληψη και περιφορά μου με λευκό αλεξίσφαιρο στους διαδρόμους των εισαγγελικών γραφείων από ένοπλους κουκουλοφόρους της αντιτρομοκρατικής.
Μετά την ταυτοποίηση των όπλων της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» από τις διωκτικές αρχές στην υπόθεση της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια, απορώ πώς ξέφυγα (διέλαθα την προσοχή τους), όταν με τόση μαεστρία και άνεση το φοβερό δίδυμο των λαγωνικών της δημοσιογραφικής έρευνας Αναστασιάδη-Βαξεβάνη ανακάλυψε τον αιμοβόρο ρόλο μου.
Όσο οι διωκτικές αρχές καθυστερούν να με συνδέσουν με την ένοπλη βία, αγωνιώ για την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα των συγκεκριμένων δημοσιογράφων. Η πιθανή αστοχία τους φοβάμαι ότι θα καταστήσει περισσότερο χυδαία και απεχθή την ήδη κακοποιημένη έννοια της ενημέρωσης από τους λακέδες των πάσης φύσεως οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων.

 http://ikypros.com/?p=4711

Δεν υπάρχουν σχόλια: