Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Γιώργος Καμπερίδης: Λίγα λόγια και πολλή δουλειά

Έπιασε δουλειά ο Γιώργος Καμπερίδης στον Πιερικό, με τον έμπειρο προπονητή να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση σήμερα και να δίνει το σύνθημα της επόμενης ημέρας στην ομάδα της Πιερίας.
Αυτό έχει να κάνει με την... σκληρή δουλειά και με τα λίγα λόγια όπως είπε ο ίδιος.
Συνάμα θέλει να τονώσει το πληγωμένο ηθικό των φιλάθλων της ομάδας, μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Αιγινιακό.
<<Δε θέλω να πώ πολλά λόγια ούτε να αρχίσω με υποσχέσεις και ευχολόγια. Τα πράγματα στην ομάδα είναι έτσι που επιβάλλουν από μόνα τους τα λίγα λόγια και την πολλή δουλειά.
Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και την διοίκηση που μου εμπιστεύτηκαν τον Πιερικό σε μια δύσκολη περίοδο. Βρισκόμαστε σε ένα οριακό σημείο για την συνέχεια.
Η μόνη υπόσχεση που μπορώ να δώσω, είναι ότι θα καταθέσω την ψυχή μου ώστε αυτά τα παιδιά να ξαναβρούν τον αυτοσεβασμό και την αυτοεκτίμηση τους.
Αυτό θέλει σκληρή δουλειά και προσπάθεια από όλους μας.
Ο φίλαθλος κόσμος πληγώθηκε με το τελευταίο εντός έδρας αποτέλεσμα. Θα κάνουμε το πάν ώστε να αποκαταστήσουμε το πληγωμένο ηθικό των φιλάθλων μας.>>

Εν τω μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόβλημα με την ασφαλιστική ενημερότητα ξεπεράστηκε κι από την ερχόμενη Δευτέρα ο Πιερικός θα μπορεί να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 Ήδη ο Γιώργος Καμπερίδης έχει επαφές με τον Κώστα Παπαδόπουλο, ώστε να δρομολογηθούν διαδικασίες για τους στοχοποιημένους παίκτες της τρέχοντος μεταγραφικής περιόδου.http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: