Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - Πάνω από 46 προσαγωγές

Οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013
θεσσαλονίκη
Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και την Χρυσή Αυγή με θέμα την εμφάνιση του Αλβανού ποδοσφαιριστή, Εργκούς Κάτσε με... φανέλα του UCK, όχι απλά συνεχίζεται, αλλά συνεχώς παίρνει και μεγαλύτερες διαστάσεις. Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης (11/9), σημειώθηκαν επεισόδια στην οδό Καζαντζάκη της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Στο σημείο βρέθηκαν περίπου 30 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κινήθηκαν εναντίον του μελών του πολιτικού κόμματος με μπουκάλια και κροτίδες. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής «απάντησαν» και αυτοί πετώντας διάφορα αντικείμενα μέχρι την έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας.
Οι νεαροί επέβαιναν σε μηχανάκια και προκάλεσαν υλικές ζημιές με πέτρες, κροτίδες και άλλα αντικείμενα που εκσφενδόνισαν. Οι Αρχές αναφέρουν ότι πρόκειται για οπαδούς του ΠΑΟΚ και μάλιστα προχώρησαν σε 46 προσαγωγές με τους ταραξίες να οδηγούνται στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε ότι κόντρα ανάμεσα σε μερίδα οπαδών του «Δικεφάλου» του Βορρά και την Χρυσή Αυγή ξέσπασε, έπειτα από την κίνηση του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να φορέσει φανέλα με τα αρχικά της αλβανικής παραστρατιωτικής οργάνωσης «UCK». Το θέμα «φούντωσε» με εκατέρωθεν ανακοινώσεις και όπως φαίνεται η κατάσταση δεν έχει «ξεθυμάνει».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: