Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΓΙΑ ΚΑΡΝΕΖΗ «Χαμηλή πρόταση για Καρνέζη» Όλα ανοιχτά παραμένουν στην υπόθεση του Ορέστη Καρνέζη για τον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Νταμπίζα να χαρακτηρίζει την πρόταση της Ουντινέζε χαμηλή, αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο


«Χαμηλή πρόταση για Καρνέζη»
Ο παίκτης θέλει, το Τριφύλλι δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσει, αλλά η μεταγραφή του διεθνούς άσου στους «μπιανκονέρι» του Ούντινε, μόνο... τελειωμένη δεν μπορεί να ...
χαρακτηριστεί. Τα 800.000 ευρώ που προσφέρουν οι Ιταλοί άλλωστε δεν φαίνεται να ενθουσίασαν τους «πράσινους», κάτι άλλωστε που διεμήνυσε στην πλευρά του παίκτη ο Νίκος Νταμπίζας.
«Εγώ εκτιμώ ότι η πρόταση είναι χαμηλή. Για τον Ορέστη αξίζει να υπάρξει προσφορά κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού σύμφωνα με το «Goal, με τον μάνατζερ του Καρνέζη, Βασίλη Παναγιωτάκη να απαντάει πως: «Η πρόταση είναι καλή για τα δεδομένα της αγοράς. Θεωρώ δύσκολο να δώσουν κάτι παραπάνω, αλλά μπορείς να διαπραγματευτείς μαζί τους».
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο πορτιέρο του Τριφυλλιού, που ανέφερε ότι: «Για μένα είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό. Πιστεύω ότι θα κάνει καλό στην καριέρα μου και στον Παναθηναϊκό, γιατί και οικονομικά θα βοηθήσει την ομάδα και υπάρχει αντικαταστάτης μου ο Στέφανος (σ.σ. Καπίνο), που είναι έτοιμος να παίξει. Θεωρώ πως είναι το καλύτερο για όλους», με τον Νταμπίζα στη συνέχεια να πετάει το... μπαλάκι στον Γιάννη Αλαφούζο:
«Σας είπα τη γνώμη μου, αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Η απόφαση θα παρθεί από τον πρόεδρο». Μετά το ραντεβού των τριών ανδρών πάντως ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» φαίνεται πως δεν ξεκίνησε άμεσα τις διαπραγματεύσεις με την Ουντινέζε για να κάνει το καλύτερο δυνατό deal.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: