Δύσκολα θα πάρουν άδεια Παναθηναϊκός, ΠΑΣ και Άρης


http://www.ert.gr/sport/media/k2/items/cache/7f9f6598c54852297eb445b114c65c85_L.jpg?t=943912800 
Τετάρτη 22 Μαίου 2013
Ελλειμματικοί είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι φάκελοι που προσκόμισαν τρεις ΠΑΕ στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και συντρέχει άμεσα ο κίνδυνος να μην πάρουν άδεια...
συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης και ΠΑΣ Γιάννενα.
Τα στοιχεία των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάνεννα εξετάστηκαν ενδελεχώς παρουσία των προέδρων τους, Γιάννη Αλαφούζου και Γιώργου Χριστοβασίλη, σε μια διαδικασία που διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, οι δύο ΠΑΕ είναι πολύ δύσκολο να λάβουν την απαιτούμενη άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί ποινή περιορισμού των μεταγραφών που θα μπορούν να κάνουν.
Ο επικεφαλής του τμήματος αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου, έκανε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αρνητική εισήγηση, επειδή στην περίπτωση του Παναθηναϊκού ως βασική έλλειψη στο φάκελο καταγράφηκε η έλλειψη εγγυητικής επιστολής, ενώ ως προς τον ΠΑΣ Γιάννινα διαπιστώθηκε ανεπάρκεια στα οικονομικά στοιχεία που κατέθεσε η ΠΑΕ.
Αν οι δύο ΠΑΕ, όπως και ο Άρης, που επίσης φέρεται να προσκόμισε ελλειμματικό φάκελο (βρίσκεται πάντως σε διαδικασία υπαγωγής στο άρθρο 99), δεν αδειοδοτηθούν, θα προσφύγουν στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης, αναμένοντας την επανεξέταση των φακέλων τους, ενώ, αν δεν τα καταφέρουν ούτε σε δεύτερο βαθμό, τότε δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν ούτε στην Ευρώπη.
Εξετάστηκαν επίσης και οι φάκελοι των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ, ενώ οι υπόλοιποι θα εξεταστούν την Τετάρτη. ΠΗΓΗ:ΕΡΤ