Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ. ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ..ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - Εθνική Νέων (U-18): Ελλάδα-Γαλλία 3-2

Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2012

Εθνική Νέων (U-18): Ελλάδα-Γαλλία 3-2
Δύο παιδιά απο την Πιερία, ο Γιαννάκης Μυστακίδης (Μανχάιμ) και ο Δημητράκης ο Κωσταντινίδης (ΠΑΟΚ)  με τη βασική εντεκάδα της Εθνικής Ελλάδος Νέων (U-18). Δύο παιδιά που έφυγαν απο την Πιερία και κάνουν καριέρα σε μεγάλες ομάδες, πλαισιώνουν Εθνικές ομάδες, και μαζί με τους Μαλεζά,Τζιώλη,Παπαδόπουλο, Γιαννούλη (Εθνική ανδρών) και τον Κυριάκο Σαββίδη (ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ 95),συμπληρώνουν τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που κάνουν καριέρα εκτός του Πιερικού και στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες....
το ρεπορτάζ του αγώνα....


Με σκορ 3-2 επικράτησε η Εθνική Νέων (U-18) της αντίστοιχης ομάδας της Γαλλίας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ιεράπετρας την Τρίτη 7/2. Η Ελλάδα, αν και μέχρι το 49΄ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2, (29΄ Μονό, 49΄ Νανγκί), κατάφερε χάρη στα γκολ των Κωνσταντινίδη (53΄), Ιωαννίδη (87΄) και Σουνά (90΄+1) να πετύχει την ανατροπή και να κατακτήσει τη νίκη.
Ελλάδα: (Τσάνας), Μπάρκας, Κωνσταντινίδης (65΄ Σουνάς), Χουχούμης, Γούτας, Δημητρίου (76΄ Ζηγογιάννης), Σιώπης, Μυστακίδης (46΄ Δώνης), Παναγιωτούδης (65΄ Κλης), Σούκιας, Παπαδημητρίου (73΄ Ιωαννίδης), Αλμπάνης (73΄ Γιαννιτσάνης).
Η δεύτερη και τελευταία φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο Εθνικές ομάδες θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9/2 και ώρα 14:30 στο ίδιο γήπεδο.
Εθνική Νέων (U-18): Ελλάδα-Γαλλία 3-2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ http://www.acadimies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: