Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Και το θάψιμο του κινήματος, καλά κρατεί από τους εργατοπατέρες και τα αφεντικά τους.

http://olympiada.files.wordpress.com/2012/01/1205939615-17327cea7cea7.jpg?w=665&h=457 
Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2012
Για μια ακόμη φορά η παρουσία του κρατικοδίαιτου «κινήματος των εργαζομένων» των εργατοπατέρων και των τριτοβάθμιων ..
συνδικαλιστικών οργανώσεων, θλιβερή, αποπροσανατολιστική αλλά και συντονισμένη παρουσία στην Αθήνα.
Πανάκριβα ηχητικά συστήματα, «επαναστατικά συνθήματα» για μια φαντασιακή εργατική τάξη (με σβησμένα τα φουγάρα και τους περισσότερους εργαζόμενους στην ανεργία ή στην εξαθλίωση), χασκογελώντες μεγαλοσυνδικαλιστές αγκαλιά με τους πολιτικούς τους προϊσταμένους και στην ουρά για μια θέση στο μεγάλο φαγοπότι πάνω στο πτώμα της ελληνικής κοινωνίας και ένας Λαός, να παρακολουθεί με σφιγμένη την ψυχή την πορεία προς την άβυσσο.
Όλα δείχνουν αυτό που από την πρώτη στιγμή της επιστροφής της από την Αργεντινή είχε πει η αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου: Πως το πολιτικό σύστημα, θα χρησιμοποιήσει όλες τις εφεδρείες του, για να ανακόψει την αντίσταση του Λαού, έτσι ώστε να προχωρήσει στην πλήρη εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Εργατοπατέρες, ελεγχόμενο συνδικαλιστικό κίνημα, «αντιμνημονιακά κινήματα – μαξιλαράκια» για να πέσει στα μαλακά το κατοχικό καθεστώς, με κλώνους του Πατριωτικού Μετώπου (ΠΑΜ) και κλωνοποιημένα ονόματα τύπου «ΠΑΠΑΜ, ΠΙΠΑΜ, ΕΠΑΜ, ΚΑΠΑΜ» και πάει λέγοντας, πτωματοφάγα όρνια που δεν μπόρεσαν να «καβαλήσουν» στο τραίνο της εξουσίας και βλέπουν τώρα την ευκαιρία της ζωής τους. Ένας συρφετός οργανωμένων συμφερόντων, φράγμα στην απόφαση του ελληνικού Λαού, να γκρεμίσει το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Την ίδια ώρα, πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις που ξέφυγαν από το κομματικό μαντρί, με πρώτη και καλύτερη την οργάνωση των εργαζομένων στο Μετρό και επικεφαλής έναν γενναίο Πατριώτη συνδικαλιστή τον Αντώνη Σταματόπουλο, πασχίζουν να περάσουν τον λόγο τους μέσα στην ομίχλη που επιχειρούν να δημιουργήσουν οι εργατοπατέρες και τα αφεντικά τους. Τμήματα του Λαού, επιχειρούν να διασπάσουν τους «ατσάλινους τοίχους» των «επαγγελματιών επαναστατών» της «αριστεράς» για να περάσουν το μήνυμά τους: Φτάνει πια. Αγνά πατριωτικά κινήματα που θα πρέπει κάποτε να ξεπεράσουν την εσωστρέφειά τους και να δώσουν χέρι όλοι μαζί για να αντιληφθούμε επιτέλους πως η Πατρίδα μας είναι υπό κατοχή και πως ο αγώνας μας είναι εθνικοαπελευθερωτικός.
Όλα τα παραπάνω δείχνουν πως βρισκόμαστε στα πρόθυρα της τελικής ευθείας. Ο καιρός ήλθε, το ποτάμι  δεν γυρίζει πίσω και η ώρα της απελευθέρωσης πλησιάζει. Και το Πατριωτικό Μέτωπο δηλώνει παρόν και είναι έτοιμο να συνεργασθεί με τον κάθε πατριώτη, αλλά και με τον κάθε φορέα, που ειλικρινά επιθυμεί την ανατροπή.
pametopo@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: