Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σαμαράς: Θα αποτρέψουμε το δημοψήφισμα - Εθνική ανάγκη οι εκλογές δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ στον Κ. Παπούλια

Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2011
Εθνική ανάγκη είναι οι εκλογές και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας διχαστικό και εκβιαστικό... δίλημμα το ζήτημα του δημοψηφίσματος, που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον της χώρας.

«Ο Παπανδρέου στην προσπάθειά του να διασωθεί, έβαλε ένα διχαστικό και εκβιαστικό δίλημμα που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον μας και τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Η ΝΔ είναι αποφασισμένη να αποτρέψει πάση θυσία, τέτοιους τυχοδιωκτικούς πειραματισμούς και μπορεί να το κάνει» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια ανήγγειλε την ανάληψη πολιτικής πρωτοβουλίας, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την νέα δανειακή σύμβαση.


«Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, έχω ιστορική ευθύνη να κάνω ό,τι απαιτείται προκειμένου να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες. Είναι πολύ σημαντικό αυτά τα σχέδια να μην μας βρουν συνεργούς» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.


Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο Σαμαράς δήλωσε: « Εξήγησα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι η ΝΔ είναι αποφασισμένη να αποτρέψει, πάση θυσία, τέτοιους τυχοδιωκτικούς χειρισμούς και μπορεί να το κάνει.


Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε απλά μπροστά μας το αίτημα για εκλογές, αλλά είναι εθνική ανάγκη. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: