Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Κρίσιμη συνάντηση Βενιζέλου-Σόιμπλε στο Βερολίνο Θα συζητήσουν για χρέος και επενδύσεις

http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/7D0BB071694EB10A81259EFE6EECB461.jpg


Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Με την πώληση επιπλέον ποσοστού 10% του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom προσέρχεται ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνάντηση με τον Γερμανό ..
ομόλογό του Β.Σόιμπλε, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο.
Ο κ. Βενιζέλος θα έχει επίσης επαφές και με εκπροσώπους του γερμανικού συνδέσμου βιομηχανιών με δεδομένο το γερμανικό ενδιαφέρον για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τις ιδιωτικοποιήσεις.
Η συνάντηση με τον Γερμανόι υπουργό θα γίνει στο πλαίσιο δείπνου που θα παραθέσει ο κ. Σόιμπλε σε εστιατόριο του Βερολίνου και δεν αναμένονται ανακοινώσεις από την γερμανική πλευρά.
Στην συνάντηση θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στις δύο χώρες, την ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση, ενώ ο κ. Βενιζέλος θα ενημερώσει τον συνομιλητή του για το πώς η ελληνική κυβέρνηση προτίθεται να εφαρμόσει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.
Παράλληλα οι δυο υπουργοί θα εξετάσουν την ατζέντα του προσεχούς Συμβουλίου Υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης της 11ης Ιουλίου, που θα έχει ως βασικό θέμα τον νέο μηχανισμό χρηματοδότησης της Ελλάδας και συγκεκριμένα οι όροι μετακύλισης των ελληνικών ομολόγων.
(ΒΗΜΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: