Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

"Οι τραμπουκισμοί δείχνουν τον πανικό τους"

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Δριμεία επίθεση σε Σαμαρά έκανε σήμερα η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Α' Θεσσαλονίκης σχετικά με την συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον Παναγιώτη ....Ψωμιάδη. Παράλληλα κατηγορούν τους συμβούλους της παράταξης Ψωμιάδη για τραμπουκισμούς ενάντια στον περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Κούτρα.

"Το επισκεπτήριο του κ Σαμαρά δεν θα σώσει τον Παναγιώτη Ψωμιάδη», αναφέρεται στην ανακοίνωση η οποία ζητάει από τον αρχηγό της ΝΔ να πάρει καθαρή θέση, λέγοντας "ή τον στηρίζει και τον επισκέπτεται στο γραφείο του, όπως ο κ. Καρατζαφέρης, ή τον καταδικάζει. Ας φύγει επιτέλους από την λογική και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ".

Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την επίθεση συμβούλων της παράταξης Ψωμιάδη, στο περιφερειακό συμβούλιο Κ. Μακεδονίας, εναντίον του συμβούλου Γιάννη Κούτρα, που στηρίχθηκε από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και σημειώνει: «Οι χθεσινοί τραμπουκισμοί επιβεβαιώνουν για άλλη μία φορά τον πανικό τους. Έρχεται το πολιτικό τέλος αυτών και της σημερινής τους παράταξης , καθώς και του επικεφαλής της. Γι΄ αυτό και εμείς, ως ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, δεν θα ασχοληθούμε ξανά μαζί του ,επειδή είμαστε ενάντια στην λογική "δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται"».http://spnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: