Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Α. Σαμαράς: «ο πρωθυπουργός δεν ξέρει σε ποια χώρα βρίσκεται»

 

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011


Σε προεκλογικούς τόνους πραγματοποιήθηκε η ομιλία του προέδρου της ΝΔ, στην Κομοτηνή κατά την περιοδεία του στη Θράκη, κατά την οποία  εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό για το νέο πακέτο μέτρων…τονίζοντας ότι « ο πρωθυπουργός δεν ξέρει σε ποια χώρα βρίσκεται, βυθίζει την αγορά σε λουκέτα και ωθεί στην ...
ανεργία χιλιάδες Έλληνες ενώ τόνισε ότι το επώδυνο πακέτο μέτρων θα έρθει μετά το Πάσχα».
Ο πρόεδρος της ΝΔ  μίλησε για συκοφάντησή του από κάποιους με σκοπό «να δηλητηριάσουν προκαταβολικά τη σχέση μου με τη Μειονότητα. Με γελοία ψέματα και κακόβουλη προπαγάνδα θεωρούν μερικοί ότι θα φοβίσουν και θα εγκλωβίσουν τη μειονότητα σε μικροκομματικές λογικές. Το ΠΑΣΟΚ και τα «δεκανίκια» του δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο λαός δεν εκβιάζεται»
Στο στόχαστρό του βρέθηκε ο  πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομίας για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα, καθώς όπως είπε αυτό που ζούμε σήμερα είναι θυσίες που πάνε χαμένες.
«Θυσίες, που αντί να μειώνουν το έλλειμμα στην πραγματικότητα πολλαπλασιάζουν τα λουκέτα, εκτοξεύουν την ανεργία και αυξάνουν το χρέος», τόνισε και πρόσθεσε ότι «πέρσι μας έλεγαν ότι θα μείωναν για το 2010 το έλλειμμα στο 8,2%. Ύστερα μας είπαν ότι θα το συγκρατούσαν στο 9,4%. Τώρα μας λένε ότι το έλλειμμα έφτασε το 10,6%.
Και να σκεφτείτε, ότι στο μεταξύ πάρθηκαν ακόμα περισσότερα μέτρα απ’ ότι προέβλεπε αρχικά το Μνημόνιο. Όλο και περισσότερες θυσίες με όλο και φτωχότερα αποτελέσματα!». Απέκλεισε το ενδεχόμενο στήριξης της κυβέρνησης «στον κατήφορο», καθώς όπως εξήγησε η ΝΔ δεν μπορεί να στηρίξει «την πολιτική που μεγαλώνει το αρχικό πρόβλημα αντί να το λύνει. Όχι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το στηρίξουμε», τόνισε. Τέλος, δεσμεύτηκε ότι δε θα τάξει πράγματα που δεν μπορεί, δε θα δώσει ψεύτικες υποσχέσεις… «Αντίθετα, σας λέω ‘τέρμα τα ξύλινα λόγια, τέρμα ο στρογγυλεμένες λόγος’. Ό,τι μπορώ να κάνω, το υπόσχομαι και δεσμεύομαι απέναντί σας».
http://www.kentrinews.gr/?p=4458

Δεν υπάρχουν σχόλια: