Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα Χρυσό και δύο Αργυρά μετάλλια για τον Ν.Ο.ΚΑΤ. στους Διεθνείς Αγώνες Κωπηλασίας Μέγας Αλέξανδρος

Την Κυριακή 26-9 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι 18οι Διεθνείς Αγώνες Κωπηλασίας «Ρεγκάτα Μεγάλου Αλεξάνδρου» που ..συνδιοργανώθηκαν όπως κάθε χρόνο από το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και το Δήμο Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή πάνω από 180 αθλητών.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε με 9 αθλητές σε τέσσερα αγωνίσματα που παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω ισχυρού κυματισμού κατόρθωσαν να κατακτήσουν τρία μετάλλια.
Το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο κατέκτησε στο σκιφ νεανίδων όπως ήταν αναμενόμενο η3η παγκόσμια πρωταθλήτρια του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κατερίνα Νικολαΐδου.
kophlasia_2Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλήτριες Νικολαΐδου Δέσποινα και Μαρανή Νίκη, στο διπλό σκιφ κορασίδων, κάνοντας μια πολύ δυνατή κούρσα με πολύ καλή τεχνική.
Επίσης αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν και οι νεαροί κωπηλάτες Κλόγκιρι Χρίστος και Ρετζούλης Σωτήρης, στο διπλό σκιφ 12-14 ετών που παρά το ότι έχασαν πορεία κατά την διάρκεια της κούρσας κατάφεραν να τερματίσουν δεύτεροι, με μικρή διαφορά από το πρώτο πλήρωμα.
Στην τέταρτη θέση τερμάτισαν οι Τσολόπουλος Αλέξανδρος και Ζέρβας Ρένος στο διπλό σκιφ εφήβων, ενώ στο ίδιο αγώνισμα τερμάτισαν πέμπτοι οι αθλητές Χαρισσόπουλος Αντώνης και Κλόγκιρι Αλέξανδρος
Την αποστολή των αθλητών του Ν.Ο.ΚΑΤ. συνόδεψαν οι προπονητές κωπηλασίας Μπικογιάννης Γιώργος και Φυτοπούλου Κατερίνα καθώς και η έφορος του τμήματος Παρλίτση Σίσση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: