Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ - ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΤΟΥΛΟΥΠΑ - ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΠΥΔΝΑΣ

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΥΔΝΑΣ
  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΗΛΩΣΗ
                                           
Επί 16 συνεχόμενα χρόνια υπηρετώ ως πρόεδρος της Τ.Ο.Πύδνας της Νέας Δημοκρατίας και ως μέλος της τα τελευταία 30 χρόνια . ‘Έζησα τις μεγάλες στιγμές της παράταξης , πόνεσα και ...
έκλαψα τα πέτρινα χρόνια της αντιπολίτευσης και υπηρέτησα με πίστη και ανιδιοτέλεια τις αρχές και τις παξίες της Ν.Δ. αλλά και όλα τα θεσμικά όργανα του κόμματος πάντοτε στην πρώτη γραμμή σε 10 τουλάχιστον δύσκολες εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις .Έδωσα και συνεχίζω να δίνω όλες μου τις δυνάμεις για τη Ν.Δ . και είμαι περήφανος γι’ αυτήν τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου . Στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις το νέο μας πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά ο οποίος κτίζει σήμερα την Ν.Δ. με νέους ανθρώπους και φρέσκες ιδέες , απόδειξη δε είναι η εκλογή του 38 χρονου νέου γιατρού κ. Κικίλια  ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής  σε πείσμα των παλιών υποψηφιοτήτων .
        Αντίθετα με τις κεντρικές επιλογές του κόμματος στην δύσκολη βόρεια Πιερία , έρχεται από το παρελθόν ένας 70χρονος πολιτικός με τρεις  θητείες Δημάρχου και άλλες τόσες σαν Βουλευτής  και ενώ το 2007 δηλώνει ότι παραιτείτε  από την πολιτική  επανέρχεται το 2010 για την διεκδίκηση του Νέου Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.
          Πιστεύω στις ανεξέλεγκτες  δυνάμεις της κοινωνίας και των νέων ανθρώπων , πατέρας και ο ίδιος ενός 21χρονου φοιτητή που παρόλα τα σωματικά προβλήματα δίνει τη μάχη του αύριο και την κερδίζει  και ενός 16χρονου μαθητή, έρχομαι  καθημερινά σε επαφή με τα νέα παιδιά που είναι το μέλλον της Πιερίας με μοναδικό όπλο την δύναμη της μάθησης . Δέν μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια και να τους πω ότι το μέλλον του τόπου χτίζετε με παλιά υλικά .
Δέχθηκα και δέχομαι τεράστιες πιέσεις από πολιτικά και κομματικά Γραφεία να υπακούσω στο όνομα ενός ανιστόρητου κομματικού πατριωτισμού απειλώντας με διαγραφή και παραίτηση .
Έχουμε μπροστά μας Δημοτικές τοπικές εκλογές και το μόνο που κρίνεται είναι το μέλλον και το συμφέρον του τόπου μας. Η ανεξαρτησία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  δεν μπορεί να έχει άλλα χαρακτηριστικά . Ας μου επιτρέψουν οι τοπικοί όψιμοι κομματικοί πατριώτες  να έχουμε εδώ στην ιστορική ΠΥΔΝΑ την δικιά μας φωνή και άποψη , γιατί μόνο έτσι θα πείσουμε για το αύριο στις τοπικές εκλογές ότι το συμφέρον του Έθνους  της Πατρίδας και του τόπου μας ταυτίζονται με την Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά . Τότε θα δώσουμε όλοι εξετάσεις , να κάνουμε τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  Κυβέρνηση και τον νέο μας αρχηγό  Αντώνη Σαμαρά Πρωθυπουργό, όχι τώρα επαναφέροντας στο προσκήνιο έναν συνταξιούχο Δημοτικό υπάλληλο, συνταξιούχο Δήμαρχο και συνταξιούχο Βουλευτή  να τον ξανακάνουμε Δήμαρχο το 2010                                                                     
   Νικόλαος Τουλούπας
         Επί 16 χρόνια
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΤΟ ΠΥΔΝΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: