Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Την Τρίτη 24 Αυγούστου το βράδυ, από τις 8:00μ.μ. μέχρι και 11:00μ.μ - ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010
Την Τρίτη 24 Αυγούστου το βράδυ, από τις 8:00μ.μ. μέχρι και 11:00μ.μ., η Διοίκηση του Γ.Ν. Κατερίνης μαζί ..με το σύνολο του προσωπικού και πολλούς φίλους, θα θέσει σε λειτουργία (ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ) τις ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, του Ιατρικού και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού του Νέου Νοσοκομείου Κατερίνης υπό το φως της Πανσελήνου του Αυγούστου, με βάση το εξής πρόγραμμα:
Ώρα 8:00μ.μ.: Άφιξη και συγκέντρωση του προσωπικού στο ΄΄φουαγιέ΄΄ μπροστά στους               ανελκυστήρες, στο χώρο Υποδοχής μετά την Κεντρική Είσοδο.
8:15μ.μ.: Σύντομη ομιλία του Διοικητή.                                                                                                                                                                     9:00μ.μ.: Συνέντευξη Τύπου του Διοικητή και αναγγελία της οριστικής ημερομηνίας  έναρξης λειτουργίας του Νέου Νοσοκομείου Κατερίνης.                                                                                                                             
9:15μ.μ.: Ξενάγηση των Δημοσιογράφων / Φωτορεπόρτερ στους κύριους χώρους      των νέων εγκαταστάσεων – φωτογράφηση-.
9:30μ.μ.: Οικογενειακή και Ομαδική φωτογράφηση του προσωπικού / φίλων στην Ανατολική πλευρά / είσοδο του κτιρίου –υπό το φως του φεγγαριού (αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες).
ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: