Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Πιερικός - Το θέμα των εκτός Πιερικού Πιεριέων ποδοσφαιριστών


Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010
Είναι γνωστό ότι η στροφή του Πιερικού για την επιστροφή των εκτός Πιερίας ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του Πιερικού και η νέα φιλοσοφία που με ...δηλώσεις του έκανε γνωστή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πιερικός κ. Γιάννης Ντούμος που ...
θέλει ομάδα που να στηρίζεται σε παίκτες γηγενείς, είναι το βασικό της φετινής μεταγραφικής περιόδου. Και είναι γνωστό ότι είναι πολλοί οι παίκτες που παίζουν σε ομάδες Α’ – Β’ και Γ’ Εθνικών Κατηγοριών.
Μέχρι όμως χθες σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας μόνο με έναν έγινε μέχρι τώρα κάποια επαφή. Η απουσία του κ. Γιάννη Ντούμου στο εξωτερικό είναι ένας λόγος που υπάρχει μια στασιμότητα στο θέμα αυτό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για τα θέματα αυτά. Άλλωστε σήμερα επιστρέφει ο κ. Γιάννης Ντούμος και αύριο ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Χατζάρας από τη Ρόδο όπου βρίσκεται για να διδάξει στη σχολή προπονητών της ΕΠΟ.

Επιστρέφει στην πατρίδα του ο Στάντον Φρέντερικς
Μέχρι και προχθές ήταν ένας από τους πλέον σίγουρους για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πιερικό και για τη νέα περίοδο. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν ριζικά κυρίως από την πλευρά του αφρικανού ποδοσφαιριστή. Ένα οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε αλλά και μία πολύ καλή πρόταση από ομάδα της πατρίδας του είναι οι δύο λόγοι που τον οδήγησαν ν’ αλλάξει την απόφασή του και ν’ αφήσει τον Πιερικό και την Κατερίνη. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.
Η αποχώρηση και του Φρέντερικς από το ρόστερ του Πιερικού έχει αδειάσει πολλές θέσεις ξένων ή κοινοτικών αφού πλέον ο μόνος ξένος είναι ο Μαρτσέλο Πέντα.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: