Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Ιστορική συμφωνία! - ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ.-

Ιστορική συμφωνία!
Παρασκευη, 18 06 2010
Ιστορική μέρα για τον Ολυμπιακό με τους Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλη Μαρινάκη να φτάνουν σε συμφωνία, μετά τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής και ...ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά.
Ο εφοπλιστής θα βάλει 50 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και θα γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος, αποκτώντας το μεγαλύτερο μερίδιο των μετοχών του Κόκκαλη, που όπως ανακοινώθηκε παραμένει πρόεδρος.
Ο Μαρινάκης θα γίνει κάτοχος του 67% των μετοχών της ΠΑΕ, με τον Κόκκαλη που είχε ως τώρα το 78%, να κρατά στη κατοχή του μόλις το 11%. Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός αλλάζει χέρια, καθώς μετά από 17 χρόνια, ο 43χρονος εφοπλιστής γίνεται το νέο αφεντικό. Ο Κόκκαλης, όμως, παραμένει κοντά του και όπως τόνισαν και οι δύο στις δηλώσεις του, στόχος τους είναι ένα καλύτερο μέλλον για το σύλλογο.
«Φτάσαμε σε συμφωνία με τον κ. Μαρινάκη. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά και θα διεκδικήσει ότι διεκδικούσε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μια συνεργασία με βασικό γνώμονα την πρόοδο και την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Κόκκαλης.
«Ο πρόεδρος θα παραμείνει να είναι ο πρόεδρος. Ότι είπαμε από τη πρώτη στιγμή το κάναμε για το καλό και το μέλλον του Ολυμπιακό με την προοπτική και την ελπίδα. Η συμφωνία αυτή ότι καλύτερο για το μέλλον του Ολυμπιακού», τόνισε από τη πλευρά του ο Μαρινάκης.
Περίπου 20-30 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και στο άκουσμα των ανακοινώσεων ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, φώναζαν «Ολυμπιακός» και «αθάνατος» στον Κόκκαλη!(http://www.sportdog.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: