Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Ηρακλής εναντίον επιτροπής


Σάββατο 19 Ιουνίου 2010
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης...Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη με την απόφαση της επιτροπής εφέσεων. Η ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει σε ..
ανακοίνωσή της ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, σε βάρος των μελών της διοίκησης.
Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
"Προς μεγάλη μας έκπληξη αντιλαμβανόμαστε ότι, καθ' υπέρβαση της εξουσίας της και των κανονισμών, η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης, με την 'μη απόφασή' της αμφισβητεί ευθέως καταθετήρια τραπεζών, υπογραφές ποδοσφαιριστών και δικηγόρων τους, καθώς και υπογραφές νυν και πρώην παραγόντων, μετόχων και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, χωρίς τα ανωτέρω να έχουν αμφισβητηθεί από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές ή παράγοντες.
Κάτω από την επίπλαστη αυτή μομφή, εξαπολύεται υπόνοια πλαστογραφίας από μέρους μας, γεγονός, το οποίο, δίχως άλλο, αποτελεί δυσφήμιση της Εταιρείας μας, η οποία επιφυλάσσεται να κινηθεί ποινικά και αστικά κατά των μελών της Επιτροπής.
Αναφορικά με την ακροαματική διαδικασία, την οποία επικαλείται η Επιτροπή, προκειμένου να δικαιολογήσει την 'μη απόφασή' της, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ζητά την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών, που τηρήθηκαν στη συνεδρίαση, προκειμένου να γίνει γνωστό σε όλους ότι τα μέλη της Επιτροπής δεν αμφισβήτησαν κανένα από τα στοιχεία, που οψίμως και υπόπτως αμφισβητούν με την 'μη απόφασή' τους.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έγινε, δεν γίνεται και δεν θα γίνει ποτέ αντικείμενο συναλλαγής...
ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ"      (http://www.novasports.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: