Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Η Πυροσβεστική δεν μπορούσε να προσεγγίσει το χώρο σοβαρού ατυχήματος χθες το πρωί στον πεζόδρομο

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010
Απροσπέλαστος ο πεζόδρομος!
-Ο διοικητής της Πυροσβεστικής κάνει λόγο για απαράδεκτη κατάσταση
Την οργή του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης κ. Καραλιά ...προκάλεσε απόλυτα δικαιολογημένα η αδυναμία οχήματος της υπηρεσίας να προσεγγίσει χώρο όπου είχε σημειωθεί σοβαρό ατύχημα με τραυματία στο ύψος της Γ.Ολυμπίου.
Η  κατάσταση την οποία αντιμετώπισαν ωστόσο οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης όταν επιχείρησαν να φτάσουν στο σημείο του ατυχήματος ήταν απογοητευτική.  
«Είναι απαράδεκτη η κατάσταση. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να περάσουν από τον πεζόδρομο να οχήματα έκτακτης ανάγκης» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καραλιάς. Είναι χαρακτηριστικό ότι για να κινηθεί το όχημα, ο οδηγός του τζιπ μαζί με πολίτη μετακινούσαν τις ζαρντινιέρες για να μπορέσει να περάσει.
Αλλεπάλληλες είναι οι   επιστολές και τα υπομνήματα προς το Δήμο Κατερίνης όπου ζητείται να είναι επαρκής ο χώρος  πεζόδρομο, ώστε να κινηθούν όταν κληθούν τα οχήματα έκτακτης ανάγκης.
Παρά τις οχλήσεις όμως δεν έχει γίνει κάτι ενώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε και στο παρελθόν η Πυροσβεστική Υπηρεσία όταν κλήθηκε να συνδράμει σε  περιστατικό.
ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
Αδιευκρίνιστα παραμένουν στοιχεία του ατυχήματος πάντως που έγινε χθες το πρωί. Το μόνο που επιβεβαιώνεται από αυτόπτες μάρτυρες είναι η πτώση ενός άνδρα από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας και η μεταφορά του με ασθενοφόρο, ενώ είχε τις αισθήσεις του, στο νοσοκομείο της Κατερίνης.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: