Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!!!

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010
Επιστροφή σήμερα των Ευρωπαίων και εν αναμονή των εξελίξεων.
Αρχισαν τα σενάρια για το υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Κατερίνης.Βέβαια θα ξεκαθαρίσουν πολλά αφού την Κυριακή μάθουμε, ποιοί κατέθεσαν διαδικτυακά την αίτηση στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ.
Στην Κατερίνη έχουμε και λέμε..Πολλά τα σενάρια..
Ο Παντελής Τσερτικίδης, ο ίδιος αρνείται την ενασχόλισή του με τα κοινά του Δήμου.Ομως πληροφορίες λένε ότι πιέζεται να είναι υποψήφιος. 
Ο Αρης ο Κασιμίδης, όλο το χρονικό διάστημα κινήθηκε αθόρυβα, δήλωνε όμας ότι θέλει να ηγηθεί της προσπάθειας.
Ο Ανέτης ο Μωυσιάδης απο τους πρώτους που δήλωσε ότι θα διακδικήσει να είναι υποψήφιος απο πλευράς του ΠΑΣΟΚ.
Ο Δημαρχος Κορινού Νίκος Αβραμίδης δήλωσε την υποψηφιότητά του εδώ και καιρό.
Ο Θόδωρος Παυλίδης δηλώνει παρών στην διεκδίκηση υποφιότητας. 
Για το Νίκο τον Μηλιώτη φήμες αναφέρουνυπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, μάλιστα σήμερα εθεάθη να πίνει τα ούζα του με γωνστό δημσιογ΄ραφο της Κατερίνης σε ένα τέτ τέτ.. λέτε να ετοιμάζεται επικοινωνιακό παιγνίδι;
Ο Δήμαρχος Δίου Γρηγόρης Παπαχρήστος σήμερα επιστρέφει και οι επόμενες ώρες θα είναι αυτές που θα προσδιορισουν τί θα κάνει.Κρατά κλειστά τα χαρτιά του μέχρι στιγμής για το εάν αληθεύουν οι φήμες να μετακομίζει υποψήφιος για το Δήμο Κατερίνης.
Ο Γραμματέας Γιάννης Μαλτζάρης δέν εκδήλωσε καμμία επιθυμία, παρά του ότι πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι είναι η καλύτερη λύση για το ΠΑΣΟΚ, αφού αυτοί που εκφράζονται με κολακευτικά λόγια γι αυτό λένε ότι εκφράζει την ανανέωση, είναι επικοινωνιακός,έξυπνος και ο βαθμός αναγνωρισιμότητας και οι θετικές γνώμες για αυτόν είναι πολλές, αλλά προς το παρόν είναι πιστός στο θεσμικό του ρόλο του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.. ο χρόνος θα δείξει..
ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: