Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Σε κυκλοφορία τα τρία νέα ασθενοφόρα

Παρασκευή 7 Μάιος 2010  
ASTHENOFORA_1

 Τέθηκαν χθες σε κυκλοφορία τα τρία νέα ασθενοφόρα που απέκτησε πριν λίγες ημέρες το Νοσοκομείο Κατερίνης, με απόφαση του Διοικητή Αστέριου Φαρμάκη..
ASTHENOFORA_2Με την προσθήκη των τριών νέων ασθενοφόρων στο στόλο του Νοσοκομείου, από ένα επιπλέον ασθενοφόρο αποκτούν το καθένα από τα Κέντρα Υγείας του Λιτοχώρου και του Αιγινίου, ενώ δυο καινούργια ασθενοφόρα θα έχει πλέον στη διάθεσή του το Νοσοκομείο Κατερίνης.
Τα νέα ασθενοφόρα είναι πλήρως εξοπλισμένα με ό,τι απαιτούν οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές, δηλαδή διαθέτουν: φορείο ασθενούς, εφεδρικό (σπαστό) φορείο ασθενούς, φορείο πολυτραυματία, κάθισμα μεταφοράς ασθενούς, στρώμα κενού, σανίδα ακινητοποίησης πολυτραυματία, ειδική βαλίτσα πρώτων βοηθειών, σάκο γενικών εφοδίων πρώτων βοηθειών, συσκευή τεχνητού αερισμού, αυτόματο απινιδωτή, φορητή ηλεκτρική αναρρόφηση, παλμικό οξύμετρο, παροχές Οξυγόνου.
«Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κατερίνης με την συνδρομή του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα συνεχίσει να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς του νομού, έχοντας ως κύριο στόχο τη μετεγκατάσταση στους χώρους του νέου Νοσοκομείου, πολύ σύντομα», δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου.(ΠΟΛΙΤΕΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: